[國際巨商]港人美服討論區 前方無能

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

巨商都十年以上, 相信各位應該聽過依隻game. 隻遊戲都經營左一段時間
遊戲畫面同戰鬥系統都算經典, 十年間界面改變唔大, 只係多左唔同傭兵將領神獸同天王
四天王:虎天(左上)龍天(右上)雀天(左下)龜天(右下)

無人踏足既蒙古地區

浪費時間既劇情模式

印度地區

玩巨商既玩家分兩種: 戰商同大商人
前者就主要玩打怪打寶打Boss 賺錢, 屬於實戰型
後者就係靠唔同方法賺錢包括跑商, 匠人, 廠主等等
屬於香港人既團有3個
WFC (Raipur)城入, Raidcall ID: 26477299 本人所在這群
本團逢星期二四有刷箱時間 可以開到好多垃圾

Q&A
Q: 係邊度下載遊戲 ?
A: 可以係官網www.thegreatmerchant.com 下載, 記得申請account 要用hotmail/email, 因為暫時gmail 唔受理

Q: 新手第一次玩可以點起手 ?
A: 咁要視乎你會唔會課金/喜歡白手興家, 前者輕鬆賺一桶金 後者都有唔同玩法, 比如揀國籍已經有差別, 選擇邊幾隻將帥等等. 詳情可以問人
每個人玩法唔同,樓主唔會因為你唔跟主流玩法而嫌棄

Q: 會唔會有一班人一齊玩同集中討論區 ?
A: 上面有提到既群組,Download Raidcall(RC)就得

Q: 點解會分左3 個群出黎? 應該入邊個?
A: 打機緊係搵返夾既人一齊玩先開心, 目的享受巨商世界無謂同人鬥氣同受氣
3個群既風氣都唔同, 所以你鍾意入邊個都無所謂

Q: 遊戲多唔多人玩 ?
A: 暫時美服人數岩岩好, 都有一班香港人玩

Q:Mac機玩唔玩到 ?
A: Mac機要裝window先玩得

Qisconnected to server 點算?
A:一次半次好正常,如果經常發生可能關防火牆/防毒事

諗住咁多先, 有問題再加

樓主警告: 外掛狗死全家

RaidCall 官網下載
http://www.raidcall.com.tw/download.php

巨商遊戲下載
http://www.thegreatmerchant.com/

有毒既大陸52巨商攻略
http://www.52jushang.com/
原來隻game重有人玩,想問下pk場,d bug fix左未,同人打,人地d分身不死身。。。。
原來隻game重有人玩,想問下pk場,d bug fix左未,同人打,人地d分身不死身。。。。

仲有香港人玩 你講個bug 我又聽過 係咪好耐啦

仲有香港人玩 你講個bug 我又聽過 係咪好耐啦
u
hi
hi

喂喂喂喂喂
hi

喂喂喂喂喂

who are you
u

u
hi

喂喂喂喂喂

一定係 住你隔離果個啦
u
u

v
u

v

w
u
u
u
而家玩從商不如black desert
而家玩從商不如black desert

喺南京企咗半粒鐘都冇人肯幫我買mp女
無人推post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞