依家仲有無模擬餐廳 經營遊戲玩

318 回覆
277 Like 10 Dislike
好冇玩 想等折
我果時玩都係去到後期某個位有bug
算好
鐘意 two point hospital都會鐘意呢隻
近排咪仙劍客棧2
但係唔好玩
我都係,仲記得每星期日要去請人
有個要計數,有個要等佢掃賭場
我都有d印象,唔知邊隻野入黎就中bug,要佢入之前關門
好想玩返,有無地方dl
steam 有隻開裝備鋪嘅免費 驚
我係劇情bug咗
要去一個地方搵npc 唔記得牛頭定馬面
唔搵玩唔到落去 但一搵就彈game
好想玩奇蹟餐廳
細個覺得啲畫風好樣衰好恐怖,淨係敢坐喺阿哥隔離睇佢玩
PS1 有隻 Burger Burger 好撚好玩

https://www.youtube.com/watch?v=CB44yepX20E

Yoot Tower (日本叫Tower II)其實算係Sim Tower 2.0其實好好玩 ,不過當時無比Maxis做代理,比咗世嘉做代理發行做得衰無宣傳,變咗無人知

Yoot Tower而家都有網站比人download返
奇蹟餐廳2
原來已經十幾年前
以前仲有愛神餐廳
Project high rise
師兄有無link share下
Arcade Paradise
模擬洗衫街機舖
諗起以前既便利商店同模疑商店
以前好有心機玩
玩Project Highrise 當係 SimTower
細個玩過 完全唔記得係咩名
YOOT TOWER D ADDON 唔足, 好難搵, 依家WIN10 都難裝
以前有香港公司整過隻 Vitual U , 模擬大學Game 天花板

TREVOR CHAN Enlight Software, 依家都唔知去左邊
佢仲整左CAPITALISM 2 同7 KINGDOMS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞