依家仲有無模擬餐廳 經營遊戲玩

318 回覆
277 Like 10 Dislike
如題 想玩餐廳經營 慢慢升級 換大鋪 裝修
restaurant city我都好鍾意玩架
下面呢兩隻真係由細玩到大

百鬼夜宴

瘋狂搖搖杯
瘋狂搖搖杯好好玩
有冇iOS 嘅呢類驚
一大堆叫xxx simulator既game
不過依家玩返真係頂唔順架 無細個咁好心機慢慢砌
真係好撚正 一玩個陣上曬癮
但舊game真係玩一陣就end咗
最近玩緊開羅D模擬遊戲,隻隻都悶到san值歸零,上次先屌個服裝店要賣成73k件衫仲血汗過優衣庫。寧願你玩其他indie game好過
內容好似幾豐富
已經有DEMO玩
是咪steam 冒險村物語個堆
冒險村係最唔乾,起碼我一周目做曬所有野,其他就乾等顧客買野
夢幻西餐廳 sim tower 等左十幾廿年都無新一集
RC成日同friend鬥邊個裝修靚
男男女女都有玩

只係仆街FB執咗
等緊 Two point Campus
我見pc xbox gsmepass將會有
呢隻都期待
ps game pass 冇 佢老味
RC好撚正可惜
其實仆街嘅係EA
以前有隻叫做模擬酒店,幾好玩嗰陣時仲係細個買緊出面舖頭燒嘅碟
細個講緊97-01
依個時期係模擬同rpg既高峰期
The sims, sim city,西餐廳, sim tower, theme park
台灣都出好多RPG game, 仲要賣98 / 168一隻
好想球返中華英雄風雲金庸依d game
玩緊模擬pizza店
買碟真係全盛時期嘅打機感覺
Saturn ps2 nds psp PcOnlineGame
有陣時玩返Warcraft 3啲小地圖都覺得好玩
雖然依家啲驚畫面靚又有故事性
但都係寧願玩fifa 模擬器撚下塊魂就算
侏羅紀公筷同planet zoo?
link?
是咪steam一出負皮到仆街個隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞