[LoL]英雄聯盟 S12比賽討論區(1030)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
zeus
代表操肥夏冠穩能到
一時醒唔起 因為淨返個堆我都唔覺得發揮得好
佢s10已經出道
似尺
作用應該花生重要啲
但尺帝榜首大戰啲quadra penta勁搶fo
我s10淨係睇左worlds 上面講起我都以為佢係上年出黎
黏 > Pyoshit
放可汗出黎啦假假地都msi6強
Ellim Teddy 好完美
悶到瞓著
下我見到twitter有人鬧喎
話請個二隊教練仲要輸到榜尾嘅
冇記錯上年bengi教2隊係輸到仆街

BENGI上年教2隊好似SPRING CHAMP左WO,之後SUMMER佢半轉去一隊教二隊先仆直
肥kim s10 summer用佢頂過廢老
嗰陣戰績仲唔錯
不過嗰陣佢champ pool同個腦都麻麻
比蛋黃2-0之後又到返廢老打正選
點解會咁㗎
deft唔洗死
pyoshit勁癲
Teddy
1件裝點會有力
teddy慘到 兩個一血咁
Teddy 勁到
廣東咁都想打
兩邊依個階段係not even close
Teddy 又要等35 分鐘
佢咁嘅裝仲衝入去一打四
勁撚癲
唔敢再笑佢笠水狗了
呢個meta
仲要玩zeri
攞正牌拖
LCK WO,PICK 方面PLAYER緊係會比意見啦,特別BAN位教練意見重要好多
上場打GENG PHASE 2唔BAN SYLAS真係眼都突埋

L支L就真係PLAYER話晒事
有時聽返黎 又唔見訪問有講唔肯定
至少係下路係yuumi jhin果d係自己做
polt似manager多 答個bp又答唔到點解咁揀
moment又冇咩地位咁
同埋隊野宜家好民主下 個個都可以出聲
唔係啦,yuumi 體系係同佢地同教練傾完決定,唔係PLAYER自己話事架

POLT就真係半廢既,佢自己都話自己做MANAGEMENT 既ROLE多,隊野要D乜資源佢盡力配合,因為佢除左係HEAD COACH重係GM
同埋好似佢雖然係前電莖選手,但係STARCRAFT重要打左唔夠一年就收左枝

MOMENT其實先係上年由LOL之神走左之後主力做BP個個,我諗依家主教練係MOMENT BENGI係後面執PLAYER D 細微位咁
咁都係要選手認同
後勤唔夠勁還後勤唔夠勁
仲有T1係唔覺得自己meta read差過其他人
佢地唔覺得差唔通銅牌呀joe識咩
呢個係選手自己揀既體系黎
21夏季成功既原因 好難無啦啦話要返轉頭掛
同埋可以請邊個
LS俾faker綠燈左 又俾dcinside定唔知咩搞走左咯

都係,唔係再要番一個LOL之神咁既人,要的話上年炒佢無意思啦

META READ係唔差,但條勝利方程式BROKEN左就要搵位執生呢方面,T1可能重差D

重有近排團戰老實打得差左,特別BOT DUO
佢閃換Deft都好啲
打廢隊就出clozer
打勁隊就出廢老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞