【MOT】列斯聯 2022/23 英超討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
要操下ROCA D體能
真係踢到70分鐘都好啦
預咗要同科梳夾踢全場
依家60 30
最好70 20
史迪仔唔係咁差,話唒都暫時全英超最多tackles
但就真係慢,修咸都識針住左閘踢,杜曹揾250打左翼可能真係無諗過針對部署
兩大猛男打閘,好彩對面James踢右中衛,係龍虎切踢右翼衛,唔係上半場可能俾車打爆o左
First 9 games last season

Wins: 1

First 3 games this season

Wins: 2

---------

琴晚打得咁好 J 一兩日都不為過
黎緊既波 應贏既贏就好
對Big6 打爭氣波

btw 原來週中有League cup 要踢
希望 joffy greenwood 新10號仔好好表現
同時唔好有人傷
新帥教得好
路過留個名
🚨Tottenham Hotspur are lining-up a ‘shock’ move for Leeds United winger Dan James.

🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿Wales star James hasn't quite lived up the billing since his £25million move from Manchester United last summer.

👨🏻‍💻[@ReluctantNicko via @Patreon]

#THFC | #COYS https://t.co/4Sz1xAgiI1
賣咗佢,用summer仔好過
其實大家都好 WIN WIN WIN
乾地可能識教佢
算你地好彩 杜曹冇扭斷佢隻手
個總監幾個目標傾緊 DJ Anthony Gordon 麥明詩
似做古路錫夫斯基或者兒子 輪換
咁冇啦
三個最廢係佢
去左好似kp咁,長坐後備
落迪高做左隊長成個唔同晒
唔知關唔關事
真係著晒火又好氣咗之前冇速度又冇氣
洛迪冇態KP都冇得踢
真係唔知點踢世界杯

真係好鐘意佢
希望唔好好似drinkwater咁啦
下季借番黎
同ROCA 一人45分鐘
有冇留意 rodrigo 個人大隻左

幾型咁喎
Bambam個身都厚咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞