你出題,我叫AI畫畫

1001 回覆
607 Like 30 Dislike
Alone in a world With millions of souls
Walking in circles
* Photography 係攝影唔係相片, sor
佢上一次出press都起碼半年至一年前,話驚畀人教壞同埋整咗啲歧視性嘅嘢出嚟,所以唔開住
希特拉與梁振英 坐在馬桶上 吃燭光晚餐
應該冇咩分別?但係之前睇外國YouTuber話最近Dall E Algorithm 有啲update,反而質素下降左最近有啲update,反而質素下降左
sci-fi, Show the proof of the Theory of Relativity
預設有50個quota,之後115個quota就$15美金
每個月再會自動充值15個quota
subscription 嚟?
revolution in HK
今晚gen咗一張wallpaper啦, 已經置頂
大概$1 HKD,一個主題四張圖
如果咁計算,一張wallpaper大概$4-5 HKD
係呀,突然收到email話being invited. 你再試吓申請多幾次,而家open beta, 佢話會邀請超過 100萬人參加 (million)
正在進食巨型章魚的布甸狗
未試過discord diffusion, 有冇啲sample睇吓?
如果有師兄試過MidJourney 都可以分享吓,跟住Stability AI 我都申請緊,至於Imagen 就唔知幾時有啦
其實未必,反而係要有好嘅Concept
如果有好嘅Concept就可以如虎添翼
不過如果用"Prompt"嘅形式去表達Concept又好容易俾人抄
Post-apocalyptic Hong Kong

Beautiful
好抵玩

好日漫feel
阿德嚟
蔡若蓮喪子
Japanese summer festival cyberpunk style, digital painting

Japanese summer festival cyberpunk style

Sci-Fi, forest city
Thanks, 才疏學淺,未聽過DeepL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞