(突發) Mirror成員終於首度開腔回應演唱會嚴重事故

196 回覆
43 Like 172 Dislike
唯一既回應就係轉貼人地話唔撚關我事架
關心都唔關心下阿mo
咁都叫回應
又受害者
到底受左啲咩害錢又你賺既
sor, 真係唔知你係咪鏡粉, 淨係知依家全部鏡粉一定話自己非鏡粉
海賊王
其實件事只不過發生左一兩日。阿Mo捱唔捱得住都係未知。會唔會佢地都要時間消化?Mirror未有回應好似都合理?
你試下你識嘅人喺你面前出意外,睇下你受唔受傷?
又黎呢啲FF既廢話
全部純幻想, 人地依家做緊咩你都唔知
仲話非鏡粉
我都想知其實expect Mirror要講啲咩。係咪好似比卡超咁講,嚴肅跟進?
會唔會係你幻想左Mirror喺呢一件事入面係既得利益者呢?
開演唱會唔賺
唔通搞手只求打個和?
而家擺明係公司唔比佢地出po啦 屌都係屌viu/花姐
關佢地咩事
今時今日禁左果8個字 冇人敢再講 你屌都係屌港共啦
回應:唔關我事架!
好明顯封口令唔比講
dancer聲明主要係澄清網上不實言論 之後最尾先祝佢地早日康復 mirror憑咩代表班dancer澄清?咁如果鼓手要澄清佢冇連人帶鼓跌落台 淨係跌左鼓 咁又關演唱會事 係咪又要出mirror聲明?如果出個聲明淨係pray for mo 我諗一樣會比大家屌到反艇 笑佢地集氣有咩用 連今日其他人受傷嘅連登po 個個都拎緊集氣嚟笑 佢地出聲明淨係pray for mo係咪真係有用?
咁網上有有關dancer嘅不實言論 又吹眾籌 班dancers代表阿mo佢地澄清完 佢地再repost叫人地唔好信其他人講嘅野 唔好信咩眾籌 咁又有咩問題?
賺夠係仆楷仔, 班鏡仔只係賺份糧, 最多幾皮野一個月咋
有冇人覺得份野啲文筆好差。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞