(突發) Mirror成員終於首度開腔回應演唱會嚴重事故

196 回覆
43 Like 172 Dislike
咁撚大間viutv無人, 要推23個合約dancer出黎頂
仲睇viutv真係諗下你睇緊乜
佢而家咁完全係話比人知唔駛再對佢有咩期望
只係另一間腐化既公司
個重點唔係反佢定撐佢
而係出咗事幾日都個個潛水
Ok咁咪當唔關你哋事囉
最好潛到永遠
呀 又唔係喎
依家有啲有利自己嘅消息喎
又彈返出嚟割蓆
嘔唔嘔心
dear my friend ( KT & AL vision )
佢班19fans拉仇恨 係真

但究竟係連登冷血黑心先
定19fans on9先
根本無從稽考
比人話話聲嘛
而家咪可以光明正大講有出過聲架
佢兩個趁未出院 嗱嗱臨喺醫院錄埋佢
私家房仲靜過錄音室
Viu pr技窮啦
班pr知港豬係善忘 只要唔出聲潛下水一排就好快唔記得 有光環就即拎 出事咪潛
我又覺得今次既批評唔係要踩mirror...
而係要指出件事個有幾不合理同埋機械化(明明係「主人家」但係只係用forward人地聲明既方法黎回應)
咁都叫踩mirror?有無咁直線思維
睇連登某啲人嘅cm 真係以為個Mon係班鏡裝上去 特登等佢跌落嚟 壓死人 明明佢地同班dancers take緊同一個risk 一樣有機會比啲機關陰到 又話班鏡可以幫啲dancers出聲 大佬一個con連住咁多資助 咁多金主 係佢地面前班鏡都係小薯嚟 佢地可以有咩say 佢地咪一樣同埋dancers一樣瘋狂執生 隔離post都列左勁多佢地自己執生嘅位出嚟 唔明班反鏡撚仲屌乜9
見到集體轉發
已經知viu pr做野
官方為凖
最新風向係要全地球既人repost個聲名
聲明
講真你班傻粉繼續盲撐壯大呢間賤種公司啦
下次再出事我一定指撚住佢地嚟笑
Hea唔Hea就唔知。但好似話佢地得好少時間綵排。咁少時間綵排,出黎嘅質素唔好好似都合理?
講真 依家呢個post重點都唔係講緊要mirror全負責任
係講緊作為mirror演唱會表演者都要講聲而唔係repost dancer野仲要係間接講唔關佢地事。。。。
1.集氣✔️
2.呼籲唔好再Po條片✔️
3.PTSD✔️
4.賤種連登仔✔️
5.Dancer聲明✔️
成班無腦傻閪比人帶風向跟上面個Flow po story
最撚陰毒嗰個Viu又唔屌 繼續盲撐 下次繼續豆腐渣速食
咁佢地可以講咩?pray for mo?到時又比人笑講集氣有咩用
成班都冷血
公司禁就咁大件事都可以唔出聲
有咩意外就熄燈
真係癡撚線公司
反鏡:佢地一定要認自己有份負全責 坐監解團先收貨
利申非鏡粉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞