都係Anson Kong最有義氣

209 回覆
687 Like 28 Dislike
我記得好似係個女dancer post ig
AK不嬲好,雖然無留意開佢哋
Fans ig 好多都屌緊viu
我無見過仲撐viu wor
話哂差少少就中佢哋d仔
分別只係fans未必會屌花姐je
連登有鏡粉話唔關viu事
係咩?
事前冇得講 尋日我中午睇報導話花姐坐鎮我都覺得岩啦 應該親自落場先係嘛
其實搵咁多 毁約應該都夠賠
如果今次證明間公司有問題 有理有據
VIU 公關災難啦直情
佢哋出咗嚟一樣接廣告架啦
呢兩年fans何嘗唔係月月重課?
連登仔係咪真係當楷仔無到
今次要集體救mirror 出嚟
AL 心術有點不正 以前睇佢玩遊戲同ian一拍兩散就知 玩過小遊戲已經露哂底 小家子爭勝心強 但想到佢成就得來不易 要靠整容先上到位 有呢d性格亦難免...所以算啦 我都唔追擊了
仆楷仔仲想係香港做生意的話
就好心放生mirror 出嚟
唔係就係同香港人作對
救都冇用 佢哋本身冇實力 得人氣
玩唔耐 就算救 佢哋都會散
表態有咩用
戇鳩
人地成家政協 作對?
啲fans見到自己偶像啞咗咁仲盲撐
其實連登有好多都對鏡仔好公道 因為我地唔係純鏡粉 又唔係反鏡 好似ak呢次係好 大部份反映到佢係有義氣既 綜合番佢之前有人暈又幫手又盛 加上演唱會前後做既野 自然大家有公正評價

AL連登又唔同解讀
想知有咩地下男團?
受仔同李家打對台都唔係第一次啦
今次柒出亞洲,個朵臭晒,梗係要同公司撐到行啦;今次唔係發生喺自己身上,唔代表以後都咁好彩,個台係咁大,無行中個位喳
好多人可能自己都係打份工只能深表同情,最多陪你屌兩句聽你呻就算,我欣賞佢真係行動去幫班dancers fight個medical team返嚟AK真男人
唔通要12子聯合登報 全力聲討公司咩
個制度就係咁不由人 盡做囉
VIU呢次人血饅頭食過龍 間接影響埋鏡仔 好似升旗易咁爛尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞