[MOA]TXT 討論區(12) - 8月31日 日單3//亞巡加油

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
https://youtu.be/CX141pJbwKY

TXT提大家準備銀包
我個人覺得weverse本身已經ok
bubble真係麻麻地
除左唔鍾意俾錢同idol溝通
更加唔鍾意係個chat room形式
感覺除左似長期單機
idol回覆個陣因為唔係淨係覆你一個
個“對話”就會勁九唔搭八
希望Weverse至少保留返原本既模式比多個選擇人
歡迎
而家發現都唔遲啊
一齊等cb
好期待cb希望佢地真係黎埋香港開演唱會
不過paid for chat會唔會少d無聊人俾奇怪cm俾idol / 如果有inappropriate 嘅cm,idol/admin 可以鎖佢acct?

如果佢有keep返依加個留言板都幾好
可以睇下人哋寫乜

有時Moa 寫嘢/ 圖都幾搞笑
係呀!
(btw, 好鍾意Gyu )
收費擋得住hater都擋唔住變態
因為send咩都係得自己睇到
感覺反而會仲多奇怪cm
我見最近vlive啲大陸人成日留埋啲變態cm
連公開俾人睇既情況都係咁
轉左chat room形式都唔知會唔會變本加厲
好似你咁講有得block人就好啲
不過個人覺得轉左收費 連一般溝通都變成交易
對idol同fans都唔友好
唔想溝通商業化
現加咪幾好
啲comment勁好笑
chat room係唔係即係v記嗰隻全世界都見到嘅instant reply messages, 唔係留言板咋?

如果俾錢send 變態message, 俾人block咗,咁係自己攞嚟啦
多數依d俾人block咗,錢都會照扣?
如果佢有錢,可以再俾錢開新acct, 再俾人block, 重複無限次
當然,如果唔收錢,可以令一般大眾都認識到idol,都有好處,唔會變咗有錢先可以追星

不過,收錢都唔緊要呀,service segment可唔可以分得再好d,例如Moa member可以有多d相睇之類

依加覺得個分類唔係好明顯
有Moa membership又唔覺有好多privilege
moa member 係為左抽飛同買online con
佢真係好q好好笑
黎黎去去都係亞博㗎啦
可能係會展或者九展呢
韓星開6000up一定亞博
抽飛D嘢多數線下?(=冇用?)

同埋… 唔想睇online con呀!
我要Soobin 波波我個手機呀
(講笑哈哈)

你話Moa member 優先買MD就唔同
或者出Moa member版MD, 又再唔同d
(我知我發緊夢
韓國場唔係要抽飛咩?
member 先有得抽 唔知啱唔啱
反正憑我個垃圾運氣
都係買黃牛架啦
今次美國同亞巡都係6k up?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞