[MOA]TXT 討論區(12) - 8月31日 日單3//亞巡加油

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
20230108人歌花絮照

佢真係越黎越好睇
D-15
今晚有新磚The Name Chapter: TEMPTATION 第3個version 'Farewell' concept photo
https://twitter.com/BIGHIT_MUSIC/status/1613460790568419329?s=20&t=OxCDz5g2_RZ9aVTOa7bDjQ

Poster下面寫住 "more to come"
睇黎bigshit都係冇吸取到上次杋圭病到除咗演唱會咩都做唔到嘅經驗
其實Bighit咩事要不斷推班仔賺錢...
歌先多得5隻...
同埋想講上次Kross搭零晨機, 已經覺得佢哋可能係冇rehearsal就出show
今次comeback 1月27日, 但1月頭先拍MV
想像唔到1-2月comeback, 3月Moa live, concert schedule點排同埋點維持所有出產的質素
仲有好擔心小圭頂唔順

演唱會首爾場details
https://weverse.io/txt/notice/12324
但願係班仔自己想做, 而唔係其他原因....
好慘 成日排到咁密行程
但係前排睇啲咩2022最密行程佢地十大不入
唔知點計個密度
例如如果本身D task唔多,但每個task時間長,又task接task,但計返數,task量可能唔多,咁算唔算密?
有冇人會打算睇首爾場
好似係睇全年總共幾多個
諗住一係香港 一係就抽到邊場睇邊場
有時都唔知佢哋做咩
好似之前搭私人飛機,都唔知做咩
唔知點計
諗緊
今次多D選擇
覺得可以plan吓
同埋,都睇防疫政策
防疫政策成日改,覺得好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞