蘇芷晴 So ching @ COLLAR 討論區(1)

1001 回覆
47 Like 35 Dislike
係咪轉左行做手天使?
係呀,咁啱幫緊你,點知chok極都chok唔起
你冇撚用㗎喇,斬撚左佢啦
叫xx草9成係公海班垃圾
So Ching 琴日出咗個Story,內容係「世界變了樣」,然後一堆人走去相關POST度留言,話佢博出位嘅有、話佢好煩膠嘅都有。我覺得最極品嘅係,有不少人的留言是

「SO CHING 你而家想點撚樣」

係囉,所以其實So Ching 想點啫? 好簡單之嘛。

佢想當日喺紅館,個MON無跌落嚟壓傷佢男朋友啊!
佢想佢男朋友可以好似以前咁做返跳舞老師同佢一齊追夢啊!
佢想佢男朋友可以好似以前咁同佢一齊跳舞啊!
佢想佢男朋友可以同佢一齊去玩,而唔係只係郁下個頭望下窗就已經係極限啊!

好啦,你而家知So Ching 想點喇,你係咪可以幫佢實現願望啊?

唔係呀嘛,咁就收嗲啦屌你老母!

阿MO 已經再無可能好似以前咁喇嘛,咁So Ching 佢唯一可以做嘅,咪就係幫佢討回個公道囉。

咁但係,件事已經過咗兩個幾月,連MIRROR都復出推埋新歌喇,但係佢男朋友受傷的原因同真相係咩,仍然都無人交代呀嘛。

喂你唔好同我講咩「金屬疲勞」呀、「佢都出咗道歉聲明」啦,呢啲唔係「問責」呀。

問責係講緊,到底係邊一個單位出咗錯,會導致阿MO受傷呀,係講緊要出錯嘅一方出嚟承擔責任呀。

你整傷咗人哋男朋友,害咗人哋一生,唔駛負責任架? 害到人哋一個跳舞老師以後連行路都有問題,唔撚駛負責呀?咩啫,你家陣當差架?

仲有嗰班話覺得 So Ching 放負好煩嗰啲,喂人哋無揸槍迫你睇架,唔想睇咪 hide all unfollow block囉仆街!難聽講,就算So Ching 日日出POST 屌臭花姐同魯廷輝老母,都係天公地道架。

再講,如果受傷嗰個係你伴侶、你屋企人、你個仔、你老公,你講唔講得出叫人 Move On 呀? 做人唔好撚咁聖母婊啦,好心🙏
我知,不過呢個po少人,預視到爆閘都冇人理佢有啲可憐,照覆下佢
岩岩打完飛機 有心
多謝手足支持
駛鬼咩,呢個po啲人係自言自語
好慘
睇埋卡樂B
如果公佈CFU SOLO OR換人
我諗都要有心理準備至少有一排會見唔到佢
而家就要有心理準備啦
我全職放負師已經有定心理準備
8-1 = 7
@4明
教我計數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞