wow classic 魔獸世界 巫妖王之怒

67 回覆
7 Like 25 Dislike
因為出左classic 好多人玩 而且呢個版本公認最好 除左pvp 唔夠「平衡」
Classic版即係有咩分別 高清重製版?
咁原本個版本/ser無左?
早幾年暴雪重新出番一次wow 60年代果款 係同當年一模一樣炒冷飯拎番出黎比人玩 但竟然仲有一大班人受落 時至今日已經更新至巫妖王之怒呢一版 當然如無意外遲下會繼續更新至熊貓人 君臨天下等等既版本
7版好大機會, 差唔多繼wlk後最受歡迎版本
456就收番埋先
佢要更新都係唯有順住出架啦 應該唔會skip到任何一版 一skip佢地咪搞大量功夫 暴雪就係想乜撚都唔搞拎番出黎cap水咋嘛
你講既似8版唔係7版喎
4 firelands幾好,其他content就麻麻地
5 其實幾好玩,除咗rep grind方面太地獄
之後啲版本冇玩,唔評論

但係3最好玩係僅限於隨機副本出之前,隨機副本一出,成隻game變咗質
咁憎隨機副本返去玩eq1999啦
睇嚟你未經歷當年未出隨機副本嘅年代
隨機副本搞到成隻game社交元素廢哂

單機撚先會覺得呢個feature好
有冇人想一齊玩美服?
US-Whitemane LM
一定係公頻組隊好玩,法師開門,SS拉人,副本門口大戰守屍,真係未打副本腎上腺已上升,自從有左隨機就步入衰退
Wow Classic Horde Whitemane 美服招生

出團時間: 周六日晚8點-12點 (10人廣東話團 目前9人穩定)
另外不定期開25人Soft Res團幫隊友拎裝備
目前缺術士/薩滿

有興趣既請入discord: https://discord.gg/NDaNXf29
Whitemane Dk lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞