wow classic 魔獸世界 巫妖王之怒

67 回覆
7 Like 25 Dislike
但我自己感覺係玩WOW 要玩部落先有feel
組隊頻道日日都有小粉紅出嚟挑機,成日都比香港人同台灣人撚到生不如死
各人鐘意姐 我同我哥都係玩聯盟 人類法 夜精賊 主要都係gg場 戰場 好玩

Wow一定係歷史上最好玩既game

打王有仇恨值 呢個設定好新鮮 有左呢個設定 成個game既玩法唔同晒
所以我就算玩聯盟都係揀隻最醜樣嘅德萊尼玩
德萊尼真係

我鐘意部落既牛頭人 好得意

見過好多好笑既牛頭人名 對牛彈琴 哞哞 不吃草的牛

獸人 不死就型
除左仇恨值, 重有DPS統計, 坦補 DD 機制大大提高咗個可玩性, 當時真係好正
仲會卡視線 坦走錯位 卡補視線 最後滅團

有啲g團會跟dps 分錢
我都係牛佬fans
玩補druid 同薩滿為主
其實呢d野全部來自EQ。
EQ仲要所有boss 都係得一隻,
而唔似wow分開地城俾你慢慢打。
即係例如Boss A重生後,
(eq 既boss 通常係48-72小時重生)
各公會就會盡快吹雞(eq raid 上限係72人),
最先集合夠能力打boss既工會就會開拖,
殺左後各公會既斥侯就會記低boss死時間,
然後到時侯就會等boss復活。
WOW比EQ好係加左[?!]既任務系統,
以前EQ練功要camp 地點,
成team 人不停無腦咁打怪練lv.
pvp ser
BL 定 LM
係唔係無人玩 好冷清咁
成十幾年啦 無人玩都正常
巫妖王應該係G團頂峰,日日都有G團想當年我由金主變成打工
當初出classic其實重製隻game好過啦
2023年都黎緊 顯卡出到40系列 wow呢隻game畫質進步太少 engine舊畫質上唔到去
依家係唔係只有網上官方買月費而無咗戰網卡?
成套wow部落先係主角
為了部落
今日改版?
大家回鍋未
係 無曬點數
增值完係唔係台服、美服都玩得? 我去美官網睇會引導我返去台官網
唔係要揀返美服黎增值 分開二邊
仆街..我去美國官網又引導我去返台灣官網
台服真係死城一樣但美服爆咗幾個伺服器,所以想去美服玩
直接係battle.net揀US ser儲值入US個角色
想有人玩pvp arena 戰場 一律建議玩美服 接近秒排速度 (樓主工作繁忙 無得玩
無玩wow好耐 點解又出返哩個版本?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞