黏土人同好區 (25)永遠的YAHOO拍賣

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
當年喺漫展買完返嚟就原封不動咁放置play到而家,連雪梨紙同膠袋都仲喺度,未見識過有幾硬
屌 呢隻搓陰黎架
睇唔出
話說eva 眼鏡妹銅鑼灣donki 賣緊$37X

我都未捨得開盒
日網訂?
點解唔直接係global訂
利申想組團訂
覺得依隻特典一般,如果唔要特去Amiami訂仲開心
依家養成左日日上Amiami 睇有咩新野
完全冇留意過gsc global
但啱啱睇左收應該係收2000yen運費?咁唔係仲貴咩?
作為手遊玩家就係想要埋個特典
metoo
2000yen郵差送上門喎
你買爆3隻嘅平過快過用集運
不過唔好買holo野,所以holo野唔送HK
不如你同陳寶珊2號巴打(絲打?)一齊組團係global 訂好過啦,$2000yen 運費其實好抵屌,佢寄一隻俾你郵費都過$2000yen

EMS好鬼快,我試過出貨日之後2日送到屋企樓下個智郵站,3隻應該唔會迫你地去郵局拎既
去到大空昴都好似唔送HK,但兔田開始一定肯送香港,因為我可以落到單,個陣唔識上網訂去街舖訂俾人賺一筆
想係GSC買野,直接係官網訂好定係去#2揾代購好
一隻pre-order一隻現售唔知點搞
你想買乜野 宜加gsc官網訂無得夾單好唔抵
EVA綾波同明日香兩隻POP UP PARADE
我見佢寫cannot be combine, 諗緊要吃兩次2000yen有D唔想,咪睇下代購會唔會平D
依家佢一隻已經賣緊一隻pre-order,
我係咪去信和揾鋪頭現貨+訂會易D
amazon JP好似同GSC買差唔多運費
日亞有折有退稅
扑鎚埋隻21年,差17-19
諗緊12年嗰隻入唔入埋
唔係
我係話日日上Ami睇下有咩新貨個part

其他嘢我冇問題啊
有冇買咗ガルパン同IV D型嘅巴打
最近收咗隻軍神返嚟 想買埋架戰車玩
諗緊買 PLATZ IV号戦車D型 10周年記念特別版 好
定係ねんどろいどもあ嗰架好

求巴打們畀啲意見我
之前喺Amiami訂咗三隻土人
我訂嗰時揀dhl, 俾錢揀返ems
最後佢都係寄dhl
運費俾咗¥2769
請問各位巴打算唔算貴?
因為圍返其實貴過街舖買現貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞