台灣Youtuber|好味小姐|腦波弱|好味小姐開束縛我還你原形Podcast|討論區 (3)之新屋改造

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
點解斷伯覺得咁辛苦都可以唔去睇醫生住
反而係不斷飲嘢 坐車 同呢很煩去買野食
斷伯嘅諗法係異於常人
基本上佢係好廢老concept
但腸胃炎醫生都係叫你返去嘔/屙,將d病毒排出就無事,所以其實去唔去都係咁
回歸podcast主旨。排洩
睇唔睇醫生唔係問題
係咁辛苦我唔會有精力不斷飲嘢(仲要係可樂)同埋坐車
真係好癲 佢仲要將胃啲嘢fing落去
我係覺得搵醫生睇好d,起碼知道check 到嚴重性去到邊+有藥食

武肺之前我都試過
個陣臨旅行前一星期 一次過食左兩包撈麵就腸胃炎+發燒拖左2日 唔掂先去睇,醫生話再唔食藥 就要訓得院,差d cancel 左旅行
呢種美好既貼地又遙遠
大學已經識到老婆同畢生嘅好兄弟,真係好幸運
你首先要有咁大塊地先
我都同意錢係重要嘅
但以佢哋四個嘅性格,就算生活冇咁富足,應該都可以苦中作樂,過得開心 (當然冇依家咁寫意)
仲要中學就識到富二代a,b兩個兄弟
屋企本身就有啲錢
真,阿斷贏喺起跑線,同埋佢成長得好好
聽Podcast覺得佢原生家庭嘅相處同培育方式都高質
有利佢情商、社交、創意、幽默感嘅發展
呢啲嘢真係恨唔嚟
羊駝凳
我都好羨慕
仲要好煩+脆脆同富二代A B又玩得埋
大同&中同兩邊圈子嘅人 溝得咁埋 玩得咁開已經係個奇蹟
有冇人知podcast留言區係邊到
啲人話係Apple Podcast, 但入到去得Review冇Comment
Facebook 同ig 個post
撳成個系列title 碌到最落

或者去YouTube community ,每次出新 都會係個邊出post

Fb ig 就唔好啦 自爆曬
又羨慕又戥佢開心
小同都做埋佢哋一家嘅保險佬
我都好想有班咁嘅朋友
免費(可能會俾fee )法律顧問 斷伯細佬
不得了
香港嘅保險冇朋友
你估個個都識湊仔?
睇下隔離post蝦乾
兩母女都好靚女
https://youtu.be/wmJ94i2Ji-s
好可愛
不過得罪講句 成間新屋加埋都冇脆斷間房咁大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞