台灣Youtuber|好味小姐|腦波弱|好味小姐開束縛我還你原形Podcast|討論區 (3)之新屋改造

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
係用餅餅特訓嘅成果
係啊 主要其實父母做咗好好嘅示範比夢夢睇
同埋夢夢做完好嘅行為之後,佢地都會狂讚
脆脆講咗勁多次「你好棒喔」、「好厲害喔」

夢夢就會知原來做完好嘅行為,會比人讚,就會再做,而且佢哋好多時都會搵到夢夢優點,有啲父母淨係focus小朋友唔好嘅事,又係變咗惡性循環

所以有天使寶寶真係養出嚟,好欣賞脆脆啊斷同夢夢身邊嘅人,佢哋都比咗好多愛同鼓勵佢
咪即係養寵物訓練個隻正面回饋
另外夢夢扭計個陣 脆脆佢地會用心 慢慢去問夢夢扭計原因,問清楚自然唔喊
都係幫細路建立正面自信心 學習點樣正確表達自己感受
好多家長見細路一喊唔去理解 就屌鳩左先,之後彈開十尺玩追逐放置play ,尤其係街
話說啱啱聽podcast聽到ep67
阿斷講佢細個跟阿公去旅行團
參觀
我喺巴士度笑到仆街
嚇親隔離位

然後Google之下發現原來真係有呢個園林
D阿伯真係會喺嗰度影相

純粹分享下俾大家笑下
今個星期要遲啲先出到片

啲剪輯師s成日都唔舒服
咁廢老靈魂係會影響身體
送貨狀態 更新為: 已發貨
2022-09-12 22:58PM
上面嗰個咪落訂時間
傍晚轉發貨
'是夢夢姐姐啊'
夢仲要好鍾意睇書
自己話要睇書,無話要電子奶嘴個啲
父母應該俾左好多心機岀黎
父母都好似好驚訝夢夢鍾意睇書 我諗佢地無刻意培育 只係見佢地會同夢夢一齊睇書 一齊玩 我諗夢夢覺得睇書好開心先會咁鐘意
迫貓同蛋餅睇書
係‘分享’
你可以上返去睇訂單資訊
有個順豐tracking number
無辦法啦
良心企業五天工作,品瑄都去咗宜蘭

https://www.instagram.com/p/CimzJjqpVqQ/?igshid=MDJmNzVkMjY=
夢夢驚佢太大條咬唔到
話太大口了太大口了
好有愛心
13朝早。訂單處理中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞