臨近30歲 最近識到個男仔 1516唔知點好

265 回覆
76 Like 1549 Dislike
放過個男仔
女人寫唔會講咁多以前拍過幾次拖嗰陣唔識諗,因為一定俾人針住嚟鬧,一定隻字不提/輕描淡寫樓豬太低手了
搵毒撚埋單
又一個搵人埋單
player唔該死開啦
做過一日player,你一世都唔會值得擁有一個好嘅伴侶。
比啲mk仔中出完玩夠
係時候安定落黎
唔明點解連登仔咁中意作文
波同錶唔識有咩問題 好少事
同埋ON9架咩 賭波賭馬都拎出黎講? 賭博野

個男仔就真係穩過碌蔗, 有計劃, 識未雨綢繆
佢個屋企如果有突然醫療支出/供樓呢D, 好撚valid
你真係以為唔撚洗諗?

你30歲, 你老豆老母後生極都講緊50~60歲啦
人一到60歲以上, 屌你10年後有咩大病, 好撚出奇?
我叫你一下拎100萬出黎準備醫病
你拎唔拎到?
咁100萬要草幾耐? 3年呀?
望多兩野都真係好似其他地方抄過黎既潮文咁
但都覺得好假, 覺得自己認撚真左添
起佢底都知假
你岩
如果你唔介意,可以私下同我傾下嗎?
又係一個鐘意player的女仔

毒撚永遠都係失敗者
個故作得唔錯
btw樓上樓下請善用起底功能
人地儲黎買棺材㗎
最緊要自己唔驚悶,因為好似我咁係外向形 我唔可以成日屈係屋企,如果搵著個唔太鐘意出街就會好辛苦,所以要諗大家性格夾唔夾先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞