[STAR1唯一BAE] SISTAR討論區 (3) - We are the B.E.S.T SISTAR!!!!

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
唔識分呢種狗嘅樣 隻隻都差唔多樣
可能又畀尹寶拉剪柒咗
要保護手足擺舊相
老女人扮可愛

人地賣手袋廣告 佢賣炸雞廣告
琴日都喺到諗佢幾乎無job又無代言
唯一收入係咪Sistar遺留落嚟嘅老本做嘅投資(如有
我諗多少都有啲投資嘅
唔好掛住養仔仔就得
(首爾=新聞1)黃美賢記者

歌手昭宥傳達了溫馨的捐款消息。

2月27日,經紀公司big planet表示"昭宥親自企劃的Flea market銷售收入加上全額捐款,共向希望橋捐贈了2000萬韓元"。

昭宥25日在首爾江南區某處舉辦了以自己名字命名的Flea market,與很多人一起進行了分享。

昭宥對此次Flea market表示:"非常感謝來到現場的各位","因為大家的參與,感到非常欣慰,現在這個世界還很溫暖"。

昭宥在2017年為援助弱勢群體、2019年為修復江原道森林火災、2020年為預防科羅納19而捐款、2018年加入高額捐贈者團體"首爾紅十字會松樹俱樂部"等,一直持續著贊助和分享。昭宥的善意影響力此次表現為向自由市場捐贈收益金,給很多人帶來了溫暖。

昭宥去年9月與Big Planet Madeenter簽訂專屬合約,今年4月發行了首張迷你專輯《Day & Night》,正在展開活躍的音樂活動。

人美心善
大勢女接job接到手軟少少錢攞去捐好過
去韓國嘅話 必到景點
黎緊28/9提早開賣下年所有Waterbomb嘅飛唔知下年有冇孝丁份
Concert清唱前真係首首都要搵key先
我係想講唔知會唔會見到3個
演唱會都無更何況pop up
演唱會有1個 加埋有兩個
但一個都無幫手宣傳lalafox就有啲怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞