[STAR1唯一BAE] SISTAR討論區 (3) - We are the B.E.S.T SISTAR!!!!

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
不和confirm

最強身高差
有冇得睇
如果係咁我寧願佢地唔好黎
好失禮
覺得抱歉。以後也會向各位展現出更好、更進步的面貌,希望大家能一直支持我。
今天我請來的幾位,都是對我產生了積極的影響、給了我很多幫助,也是我永遠都會心懷謝意的人們。也非常感謝大家一直陪在我的身邊,還有就是,無論發生什麼…無論發生什麼都會站在我這邊的BAE們,真的真的非常愛你們、謝謝你們。正是因為有你們才有了現在的我,現在應該很清楚這點了吧?
托各位的福,今天再次讓我感受到我是被祝福的人、幸福的人、收穫了很多愛意的人。之前也想過休息一段時間,想休息、想暫停一下,但是因為各位我還是不想按下暫停鍵。
接下來還要很多要做的事,還有相關的計劃,不會停下來的,會一直奔向各位的。以後,孝琳還是會努力成為一名通過音樂、歌曲向各位傳遞感動、愛意的歌手。真的真的很感謝大家,我愛你們!
想講我隔離嗰個過場全程撳手機
後面嗰個誇張到踎喺地下聽電話
Twitter好似有人post咗?
咁唔尊重就唔好去啦
反正都唔在意有冇呢張飛
搵下先
https://youtu.be/E7PQVsyYk9k
Some可以唱到2046
如果搵唔到我就upload啦
一直以為佢哋只係金哥係佢fans嘅單向關係
估唔到咁frd 孝丁喺佢面前仲要成個小妹妹咁
我以為係宋恩伊介紹 原來係主動dm識
唔知有無中字
如果之後真係玩咗隊波出嚟 有啲好笑
咁就簽咗做二傳
預埋Sistar另外三隻運動豆唔該
還掂金哥咁想Sistar 合體
之前套廣播劇定新嘢嚟?
合體唱新曲bad boy?
新野啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞