[VNL 排球吹水區] 28

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
我無捧過法國,我評論佢地個樣之嘛
係喎,你係撐美國
好啦,我唔會再阻止你讚Louati既美貌
我都想講 日本官方啲相柒到仆街
不分男女
原來佢地係去Meliha婚禮
土雞隊友好似唔見影咁
法國其實一定要改善後備能力既問題,依家一個要搵多幾個打得既大鎚同中間做Back Up,二傳呢個組合其實係幾好,Tonuitti絕對有能力做到救場既角色,Rafael開波比Tonuitti強,但係Set能力一定唔及,所以係唔駛太大改動
後2呢個位,Boyer其實一向都唔差,但係穩定性就真係為0,好時就120分,差時直接負分Faure Théo上年歐錦表現又冇去到好成熟,應該都係Boyer繼續
中間今年用Jouffroy打後備,我覺得佢算係偏實用型,攻攔發都平均,但絕唔可以雪中送炭不過都好過用Bultor呢個史上最垃圾攔網手但係一定要係青年隊搵多一兩個上黎試,因為Le Goff都開始年紀大
大鎚就首先唔好再用Tille,Tille個打法其實係國際賽係無咩優勢,佢曾經係其中一個打速度好好既大鎚,但係當全世界都提速,年輕力壯一定會比你好De Falco就係例子Louati真係得個樣,其實一傳唔好唔係重點,係呢個人既進攻永遠唔會比人一種好安心既感覺法國其實仲有個大鎚叫Timothée Carle,佢曾經入過國家隊佢一傳都係唔太好,但係佢進攻能力一定比Louati強。其實Clevenot以前都係攻強防守,都係Tille爸比機會佢上場慢慢磨出黎我希望Timothée都有機會,因為佢係德甲打得非常好Derouillon上場機會十分少,我又冇咩睇過佢,淨係記得佢係左手,但係同Lyneel,Rossard比真係仲差好遠雖然佢同兩位師兄一樣都係幾靚仔
自由人就唔駛諗,Grebennikov暫時都係拋離幾條街
邊個?同埋點解咁講
好舊睇得出用左10幾年
藍bb點解可以咁可愛
真人我都覺得麻麻 今晚再望下
但我法琴日冇得輸
3點攻勁平均
偶像一傳救波都係top efficiency
兩個快攻 攻躝都有
今晚真係冇得輸
法國顛起上黎唔講得少,雖然我美有老鼠屎ensing,但係rusell defalco同兩個中間都算fit,你法要贏真係睇大家臨場發揮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞