[VNL 排球吹水區] 28

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
早排我見giannelli態度都幾好架喎 出咩事好彩唔係太早識zaytsev 運動員係應該要有火 但過分咗就唔好
合格啦 雖然冇特別雞血 佢對角3個就…
今年意大利既機會仲高過18年如果正常嚟講 得塞(有bos)係可以有得同意粉打 美國仲係肥婆正選既話可能連土耳其都打唔過
eda 上年成個賽季好X慘奧運出局喊到瞓地,歐錦話要入決賽又入唔到決賽,費內又俾銀行食住曬
我希望佢練多少少肌肉 佢將會好撚勁 老實講 佢將來絕對會勁過Ngapeth
魚腩隊美國
女排唔計因為美國上年破左
Set 1其實唔差 有來有回 係睇到法國高少少
Set 2開始崩 Giannelli越打越差 Lavia比人追發就預左柒
Set 3就波蘭上身
睇法國既話其實好睇 個個球員都在狀態做到佢要做既野 又有鬥心
力量真係唔夠 佢打波都有用腦
美國只要唔用Plummer,我覺得都仲係奪冠熱門之一
應該都係塞意美三個爭
如果強國有張常寧 我覺得都有機可以做吓黑馬
巴西就算啦,冇攞世錦金牌既命
我波今日變成大家既笑柄 個個都攞我波做比喻
佢老啦 況且佢打mb又好難做主力輸出 你想強行carry成隊波要打oh opp先有啲機會 你接晒啲波都無用 隊友扣唔到都係死硬
Giannelli以前一向都會撩下撩下你可以再睇佢前期d就會搵到
Set 1我記得係咬得緊 Giannelli意日場波都發脾氣 我男神
因為波set 3真係好柒 試都唔試
不過我意都係咁
因為不喜歡看一面倒的
係咪比zaytsev 帶壞等mich感化下佢
不過教練好似仲係唔滿意法國佢地開波唔跟指令
睇意波 12點個場可能會好啲
佢打波既角度同出手都非常難判斷
咩指令 不過法國開波搞搞佢啦
真心太多errors 打美國係咁我美未必好似我意咁食唔住
我意都出名多errors 唔係set 1都有啲懸念
鬥hea?
你波要解決二傳問題 我真心覺得Firlej Set得唔差
咁都會唔一面倒 但好撚難睇
我地意真係要練好啲一傳 如果唔係世錦都會…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞