[改鞋] 畫咗胡蝶忍上對鞋到

220 回覆
2462 Like 93 Dislike
NB呢類vintage waffle嘢係靚嘅
見佢話2002R會出gore tex都有啲心動
呢4,5年都係著SB Dunk Low多,都想入啲唔同style但一樣襯到工裝嘅鞋
但係xc75 我著左上腳之後無327 咁靚
所以先心大心細
同埋唔知係我問題定點,而家唔係特別fancy 著對波鞋牌子出街,所以先想搵d 低調既nike / addidas

早大概十年,zx flus 有對asym 都係suede 又係好靚,著上腳完全唔似adidas,可惜個底踩兩踩就硬到仆街
如果重出類似既款就好
佢扁過327一截
好易令對腳睇落短咗粗咗,難襯過327

Zx flux我記得好似都有出,但唔知香港有無返
多謝
有心支持就得,唔一定要正評
好撚勁,好撚靚
佢個羽織紋用呢對鞋唔錯
人仔感覺響滑身皮面畫較好
真係幾靚,仲要漸變
好啱啲smart casual衣著
多謝
無錯,所以平時問我畫喺咩鞋好
成日答AF1 / Stan Smith都係呢個原因
人樣係呢啲面無咁靚,尤其女角色
多謝
佢本身件羽織真係設計得好靚
唔係佢個底太硬,我都唔捨得掉
但係真係屌唔住,著上腳行幾步已經開始痛同攰,仲嚴重過著皮鞋
咁又棘手咗啲
換過個厚啲嘅PU鞋墊應該幫到啲嘅
好靚
巴打加油 整多d作品出黎
多謝
小心俾海關捉你無版權
我覺得唔畫樣上去仲好。 本身d deco 都已經好有特色

依家好似小朋友鞋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞