英國高溫恐破43度 機場跑道融化大眾運輸受影響

371 回覆
43 Like 1 Dislike
你叫我答就答?
幾時過黎大家當面鬧下交ja
loser
你又唔影 死港奴 抵你ot 一世
死全家 又青頭 ,
唔好咁多廢話 你俾個address 黎
我一定黎打柒你個傻仔
你d咁既垃圾 係香港都係loser
扮乜撚 你d低下賤種 撚有bno咩

英國 你唔配啦 垃圾 賤種香港人
唔好黎英國 我地英國人唔歡迎你呢d 支那賤種

藍絲就留港啦你
我就是在英國
我好撚前
無得返香港
你借我地手足黎英 爽啦你
當我地condom

真係唔好俾我有機會見到你
我實打撚死你d利用我地移民既垃圾所謂手足

乜撚野 同路人 難聽過粗口
你d垃圾 有咩資格黎英國
你做過咩呀 買水 定 豬柳強呀
你配做香港人咩?
登陸太陽
用速成。 真。 香港人
你呢? 唔係走難 學咩人黎英國?

我是認真 想當面打獲你
就算你真係手足
我都要打撚死你班賤種和理非

你d垃圾 唔配有自由 民主

係後面叫下口號 就當做左野?
返香港啦 你唔配英國呀
再唔係滾去加拿大
大英帝國只配真係港英年代出世既香港人

考你既dse啦
全家死臭雞
唔好咁多廢話
我人就係Stratford
見個面就知邊個黃啦

隨時歡迎
我唔係好使做都夠使

你放工黎都得 我就你

睇你見面講得d咩咁巴閉
你講乜都好
我期待當面同你對質
睇下你2019 一年做過d乜
我會到時話你知 你條垃圾
值唔值得我打柒你

見面再講 睇你d post都真係係英國
咁你唔撚怕同我見面啦

到時睇下邊個收邊個皮
死毒撚
唔好撚再講2019
我2022 我就係stratford 你夠膽黎
我就同你玩, 帶多幾個朋友黎啦 你咁撚驚
你除左網上係度9up 你做得D乜丫

我唔急, 你過幾個月先有心理準備黎, 我都ok
我就短時間內都唔般既
你westfield講一聲, 我一定會你
唔使再講咩過去啦

見完面, 你咪知 邊個真手足 邊個和理非叫口號囉
你班垃圾和理非, 我半個都睇唔起呀
香港靠你班垃圾 笑大人個口
叫齊和理非黎英國見我啦
中部夏天重涼過東西部,真係CLS
可以呀 你咪講 我無否認有排我睇呢套野
但我resigned 每日都出去抗爭

但三年了 你想傾 我2019 我可以慢慢同你傾

當然發現你條友無撚付出學人移民
我一定還所有手足一個公道
將你條垃圾送入監 等你失去一切

你d和理非 唔值得自由
又係你條死傻仔
心理有病就去睇GP 拎referral la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞