英國高溫恐破43度 機場跑道融化大眾運輸受影響

371 回覆
43 Like 1 Dislike
你自己冷氣都無 你就收皮啦
成朝係度嘈嘈嘈, 其實自己冷氣都無
又無去過westfield又扮去過
今日太熱, 係要搵人嘈下交既
灑水有冇用
有就有無就無, 唔好再咁低級反駁
可唔可以多D 數據 證據 包括相片
黎支持你既論點

究竟你係office有幾低級

同你認你無裝冷氣啦
搞咁耐都係要SKIP呢樣野
做咩唔回應, 有就有, 無咪無
我有錢買冷氣, 但我唔需要冷氣
得個兩星期熱買咩冷氣
你唔出街咪得 唔著衫吹住冷氣就夠啦
不過你慘D 你打工仔無得揀
我信你都有錢裝冷氣問, 幾千鎊唔係咩大錢
不過你都係為駁而駁姐

再講多次啦, 普遍無冷氣, 有幾多條line有冷氣?
巴士? 你所講既商場同博物館 ?
我要你俾數據我, 唔係為駁而駁,
你覺得咁樣玩 你開心, 我咪陪你
我今日又唔使返工
仆街 打錯字 小學雞會追住黎咬

我有錢買冷氣, 但我唔需要冷氣
得個兩星期熱買咩冷氣
你唔出街咪得 唔著衫吹住風扇就夠啦
不過你慘D 你打工仔無得揀
我信你都有錢裝冷氣問, 幾千鎊唔係咩大錢
不過你都係為駁而駁姐

再講多次啦, 普遍無冷氣, 有幾多條line有冷氣?
巴士? 你所講既商場同博物館 ?
我要你俾數據我, 唔係為駁而駁,
你覺得咁樣玩 你開心, 我咪陪你
我今日又唔使返工
都話有巴士有仲幾涼
博物館星期日先去完v&a都唔知幾舒服
唔捨得走添
係囉 你去同佢地講啦
你咁醒 但我去又真係無冷氣
你要唔要去教英國人做野?
嘩 今次玩屈我想免費用冷氣
我想用就搵份office工啦

同埋行去westfield啦
仲坐係屋企吹風扇
笑撚死我

你條友真係好fun
我屌緊你 行入去 prove我睇
你咁醒 你咪最好既source
你去拍晒全英國邊到有冷氣
帶埋溫度計 實信你呀
你都唔係啦 我話埋你知我住Stratford
你依家都唔講你住邊

我約埋你去Westfield 呀
過黎見我 真人 企係你面前啦

我唔介意上你office探你呀
黎啦 睇下你真人講野係咪都咁on9

btw英國咁多冷氣 你今日一定過得好涼爽
問你拎證據 你幻想d乜

歐洲咁高緯度點解可以咁熱
無呀 central 無, jubilee line都無,
博物館無呀, 你係唔係唔識中文?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞