LoveLive! Superstar!! ラブライブ!スーパースター!! 2期暨愛好者交流區

1001 回覆
7 Like 10 Dislike

虹是不是被scam了
同1期第7第8集差唔多套路
不過比人屌到開行
終於入手
Liyuu同巴打好大仇口
注定成為唔到傳奇
本來我都覺得黎獄最正但係我見到鬼妹之後覺得鬼妹正D
仲有堇加乘
payton>ALL
鬼妹真係好正
仲要好辛酸
日本人既排外真係好閪
但佢成功個下真係身心偷暢 打臉師
排外????....泥肉?????
唔是蒜泥白肉
睇果啲片話咩鬼妹細過比人dis 混血唔會做到明星又好橙咁
LoveLive!公式channel 第5集生肉1080p
https://www.youtube.com/watch?v=4Y9vgB5XB4o

Liella! Radio 第77回
https://www.youtube.com/watch?v=XcUWqp1BgwU
今集我見台灣同支那係咁屌,其實日本嗰邊咩反應?
睇你係邊度睇日本comment,要屌都屌得好勁
懶人包?
首先2期第5第6集同1期第7第8集嘅鋪排類似(第7第8集又係比人屌到傻,亦都係其中戀人氣差嘅原因之一)
第5集作為過渡回做比夏美入隊,本身1至4集雖然出場少,但係第1集有名言幫鄉下妹入隊,之後幾集又有炒股失敗打散工場面,叫做發錢寒得嚟都有努力下。去到第5集就寫到變衰人呃呃𠱁𠱁,啲人對佢變返壞印象。
之後就係可可同すみれ,明明係公園すみれ拆穿夏美攞Liella揾錢,但可可又鬧返人轉頭,過咗打情罵俏個位,整體印象又差哂。
香音今集由開頭冇睇清哂合約就同意比夏美搞哂啲宣傳嘢,反而千砂都做部長就意見都冇問過佢。
到最後拆穿咗夏美都仍然覺得有嘢隱瞞冇講呢個套路同1期第7話相似。
夏美呢D角色其實係新嘗試,LL一直都無咩奸角,虹團直頭係全員聖人
只係毒撚睇開萌萌達頂唔到一個半個奸角,咁咪嘈囉
當然我都覺得夏美係個bitch

反而堇同可可場戲就真係離譜,係重要關頭會同堇同一陣線嘅可可居然係呢個時候仲要鬥氣,二年生得堇一個清醒無人幫真係好慘
本身都煩膠,仲要做奸角位,用到2集做比佢,但係過渡回嘅第5集其實對佢背景個啲一句都冇描寫過,就算解决咗呢件事亦都感覺唔到佢要做school idol嘅原因同契機,印象觀感就係會差,變咗招黑
係idol番玩呢啲又寫得唔好就係咁嘅下場,加埋1至3話都唔係好,得第4集叫做好評(有啲細位比人話2句咁)
FEEL到夏美入團同當年戀入團一樣俾人話夾硬來
但係始終未知道都點入,姑且觀望態度
睇落就一樣套路,日本仔本身對個2集已經ptsd
劇本流程差得嚟啲內容又唔合理
連香音事有隱情個台詞都一樣
預告個到又疑似香音單拖見夏美,已經有陣爛劇本味
暫時覺得阿戀太路人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞