LoveLive! Superstar!! ラブライブ!スーパースター!! 2期暨愛好者交流區

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
養咗咁耐我就覺得唔合格
月頭見佢車禍完復出第一次聽下佢嘅電台節目講啲乜,結果啲日文都ok尷
仲有佢之前同法元明菜啲lovelive普通話直播都係好尷,完全頂唔順

伊達把聲真係好甜好溫柔
我冇追live果啲 但近排演算法睇佢地既live 定訪問果啲覺得佢地好得意好巔開始有左興趣想認識多啲
望過兩眼 尷到仆街 秒熄 一個好假嘅日本妹 一個扮大陸妹嘅日本妹
反正佢定位唔需要日文講到好流利,如果講得太好少左好多笑料同話題
但佢同法元明菜個節目真係好老尷兩個明明講普通話但接唔到對方啲話題
一期嘅5個人其實都好推薦嘅
https://www.youtube.com/playlist?list=PLYpy4kJmEo76FB2VGICtfgVI0eecZzem-
呢個都幾建議睇哂佢
2期4個新人都未算摸熟哂,要推薦下嘅就再講
明明sumire講啱都係要咁撚串
講偶像嘅話AKB 嗰個台妹日文都係1999、不過依家唔知有冇好啲
感謝先 夜晚番去睇完新一集睇睇佢
一期我本身幾中意牙渚同さゆり睇完YouTube果啲聲優簡介之後對佢地有左興趣
二期未有feel 係陀螺學妹幾靚
Nagi同Sayu都係海選奇才,營運揀人係幾好眼光,不過用法就
首Tiny stars都幾好聽嘅….但一開波就聽到泥肉句「小星星」…….…….
有睇人話番薯星人係破例再錄取 好巔
Money ですよ
因為本身公開選拔係淨係招kanon個位
係nagi個package太好所以順手招埋
不過我覺得營運未好好發揮哂佢啲長處
煩到pk
Liyuu真係好正 無奈呢到冇人識欣賞
青山>payton>其他6個
Liyuu>all
Show blocked user
Real 冇好感
Galaxy 都叫鳩鳩地 money堅煩
開口埋口就money
呢種利用人既拜金格有啲煩
花田十輝下集會幫佢諗到個理由令班人對佢改觀架啦睇穿咗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞