★支那好治癒gif貼圖區!(24)

1001 回覆
260 Like 8 Dislike
買車一定要鋼水好

烈火戰車

電車好,電車勁,電車無得頂

解放軍官方微博:備戰!
https://lih.kg/3093404
快d打啦
根本啤梨哥講得啱,支那人就係賤種係冚家產,支那人就係曱甴害蟲,係地球嘅過街老鼠,你係街見到隻老鼠死咗唔會唔開心,但見到人會,就係咁簡單
又係呢部野
記得有張係轉到變肉醬先有人發現

點上去的
智能叛變
信仰之躍 呢個名係咪來自Trust Fall 再慢慢演變出黎
Leap of faith
點解LOAD咁耐 都無野睇
冇錯,我理撚啲傻鳩道德撚話雙標,我哋又冇權執法立法使乜講到雙標咁嚴重。

見香港人出事會唔開心好正常,大愛即係乜都唔愛,冇咁多關愛可以分俾敵對國家囉,咪撚阻住我哋睇po。
一班生癌五毛見mirror野如獲至寶 追住呢含咁重複post gif 就笑

喂 得一單份咁loop 阿雜不發工作資。班友點搵錢醫病
天雨路滑果張應該係直去?似發緊夢睇唔到整路,兩架46都識轉線
另外car.zip大車都輸
有支那人死覺得佢地慘既仲癡線
幾欣賞果條梯可以咁樣伸縮
唔知果部係咩機咁叻明白達爾文進化論
唔知果部係咩機咁叻明白達爾文進化論
呢段我有睇過,太長,成6分鐘,而且唔夠警世
不過Alphard(即係LM同系)撞頭好易著火,應該係設計有問題
2016開始改晒設計,為左內竉大D,D位左偷右偷,車頭愈壓愈低,一撞頭,就明顯司機位夾實左,唔知仲以為自己揸緊拖頭
Benz V class其實都好正,不過外型同Vito一樣,所以唔賣得
好揸既,不過外型真係
玩到個口著火
有無人同我一樣 睇支那gif笑撚到仆街 但睇到其他國家既意外災難gif會難過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞