★支那好治癒gif貼圖區!(24)

1001 回覆
260 Like 8 Dislike

https://upload.cc/i1/2022/07/16/smay4e.gif&h=e4a87b49&s=540幼蝗.zip

細路仔,改貼link啦,唔好直接貼gif
瞓左一日,就見到大家為左d小事係度嘈啦

呢個post本意係希望大家多d關心国家大小事架

一個咁既男團掉左隻mon之嘛,出面都一百幾十個post啦,仲未計ig、fb、tg上萬條文。

上面14億人既事又唔見你地出咁多post,呢度存在就係教育大家深入了解国情,你以為呢度係大台、ViuTV同有線咁淨係報憂不報喜?

任何事除14億雖然係微不足道,但唔代表大家可以當無件事,以為記住4個必須4個希望就當交功課架。

香港咁多八卦媒體,自然有佢地存在價值,呢度做番爱国資訊發放渠道就夠啦
入返嚟圍爐算道德撚行去鄉土
人無事就係冠軍!
blocked
龜殼成長同陽光有關?堅唔識
無諗過, 我真係睇得好開心, 最好全部支那人都死於非命
有班人唔鍾意PTSD論,但又唔係直接去同發表呢啲言論嘅人嘈,而係入呢個po發脾氣話咩雙重標準
再加一班見香港出事就如獲至寶不斷重複「香港係終國」嘅自閉症會然
又有啲幻想viu收皮之後TVB就會有生機嘅老人台支遲者
梗係唔嘈都難

返番正題,請問幾時有新嘅終國悲劇睇
Lm
本身果班傻鳩有人覆佢就開心
人生唯一意義黎
同佢泥漿摔角嘈黎曬氣
有人覆佢就打曬飛機咁
d 舊gif d 正皮數仲上升咗
擺明多人識咗呢個post
然後有班傻閪話無分別
廣洲白雲
而家就係已經俾人全方位滲透晒
負責隻moon 嗰間 itp holdings 就係2022年3月俾人買咗

真係病毒嚟
嗰d係撚 12件粉餅嘅fans咩
成班都係出咗事就衝出嚟抽水嘅三毛嚟

fans點會好地地衝入嚟挑機
九唔搭八
根本係平時睇到谷住谷住
出事就如獲至寶衝入嚟搞事
要靠晒太陽先刺激到D外骨骼同龜殼成長
仲入嚟瘋狂Po張gif jm9,貼一次咪算,重複嚟托,係咪集中營出唔夠糧俾你班撚屌,要入嚟R錢,水為財呀自煮燃發嘅圖又唔見你班撚屌po ,係到阻撚住哂了解蝈家

How
車都可以種出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞