飛揚賣晒未?

86 回覆
14 Like 1 Dislike
其實從我問你嗰啲問題 你都大概估到我而家知啲咩啦12年Ust細電grad嘅黃生
你話我aa狗嗰陣 我有無咁惡話「有圖貼冇圖收皮」啊?你好急 好驚青咩?
你想要咩圖?金銀島嘅星洲炒米?
呢個故事教訓你 唔好亂咁將會泄露個人資料嘅訊息放上網
同埋要學好啲中文 你太多別字好易認到你
成日叫人貼圖 你想要咩圖啊?
金銀島定新美都嘅星洲米啊?
不過我唔知你畢業之後嗰幾年屋企有咩事 搞到你返唔到份全職就真嘅
可能真係你屋企人真係有精神病 所以你要照顧佢?
你知啦 搵返差唔多成十年前嘅嘢 咁多我都唔知貼啲咩好 你有冇咩建議?
睇住你死都唔認 又唔夠膽否認個樣 真係好好笑
你話我係中五aa狗嗰陣 乜唔係都係純文字討論咩?
你放心 雖然你10年上高登 16年先過連登 有成六年嘅内容 但我會努力比個滿意嘅答覆你
你死淨把口都咁多嘢講

你又唔係比人ban ac
你所有嘅留言唔會無端端蒸發左架
我鍾意幾時搵 同幾時拎出嚟撚你 都唔係你話事
你求我貼圖都無用架
我鍾意幾時搵同幾時post出嚟 都唔係你控制到 你係完全無say
要成日mon住我幾時post 同埋post啲咩
真係辛苦你啦
又格劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞