飛揚賣晒未?

86 回覆
14 Like 1 Dislike
長實及新地發展的屯門飛揚第1期,以招標形式沽出連天台特色戶,據成交記錄冊顯示,為2座22樓E室,實用面積722平方呎,屬3房連套房及儲物室間隔,另連647平方呎天台,成交價1,187萬元,呎價16,440元,創項目成交價新高。飛揚第1期開售至今,累售118伙,套現$7.06億。

長實高級營業經理楊桂玲稱,買家原居於九龍區,鐘意單位間隔實用,並擁有海景。而且單位擁有偌大天台,屬市場罕有,隨著近年爆發疫情,令市民生活習慣改變,更多時間留在家中,因此會更著重居住空間,類似的連天台或連平台特色戶,為買家提供額外而獨享的戶外空間,所以近年更加受到追捧。
十字架整好未?
賣過未?
400伙
次次見到, 都笑出聲
好撚歡樂
其實班廢淡真係天生笑匠 做乜都可以咁搞笑
條友應該係環保撚黎
又執樹枝又執垃圾, 條街咁乾凈都係靠佢
賣晒
浸信會一早搵佢整十字架 咪唔洗搞到破產囉
乜又係你啊
12年ust細電grad左幾年 都要走去問電梯學徒咩前景嘅黃生
咩事咁睇唔開由九龍搬去大西北
你話就話自己睇肉台五毛總指揮 點知又走去考紀律部隊散仔 你唔覺得自己好笑咩?
咁想讀vtc去行船又係唔係你啊
你而家扮唔係你 到時越爆越多 你只會越嚟越柒
咁你係咪唔認你考過散仔先?
我係鍾意慢慢擠下牙膏 之後一次過bin c
唔係你咪唔好認囉

而家你認又唔敢 唔認又唔敢
柒到要用唔記得做藉口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞