[六億乞衣不如快快手出咗糧先?] 曼聯終極FF轉會窗暨一字排開吹水區 [1816]

1001 回覆
34 Like 11 Dislike
明明係€
The Athletic understands #CFC will not be making a bid for Cristiano Ronaldo, who scored 24 goals for #MUFC last season.

More from @SJohnsonSport

睇個勢文迪斯應該會出盡奶力勸拜仁簽朗頂利雲
文迪斯
香港足球媒體=垃圾
tier 5
唔知佢咩twitter account 當佢係tier 1
不如佢哋學識分貨幣先出post 啦
邊度多
依家唔計青訓打6/8號位基本得 mcfred
牙朗驚個歐聯入球紀錄比小花破
借6個月比Napoli 比佢刷6場小組賽入球算啦
暴閘阿狗=?
小花冇歐霸入球
邊度多
上場尾段d青訓踢落仲似樣過mctom
對住大半隊利正選起馬都可以向前運到個波上前場先
法國ig好多足球page都係賤種
https://lih.kg/3047768

中場偷電機
罪名1)偷圖冇汁
2)抽阿狗奶共雪奥燒,但費倫巴治雪奥燒視而不見
3)冇球員授權、fifa授權自制球員卡作商業用途

如果3係真好撚仆街, 同reddevils抄曼聯design口罩有咩分別
仲有eriksen vdb bruno 馬天應該防中多
Fdj 鐵膽
麥湯個定位好老鑑攻又唔得守又唔得
有水魚開offer 盡早放好啲
湯狗現位幫波傳波都勁撚差
最勁咪physical strength
人地鏝班友腳下功夫好 一樣搓到入去破到密集
相反我地一日攬撚住McFred Awb 福狗呢堆垃圾 一日都唔會破到
大隻版舒拉達連
舒拉達連邊有踢過曼
躝啦
每季出兩場同列狗打交算啦
馬天點睇都係中堅多
4231 eriksen 唔夠防守力踢雙中場
vdb都預佢10號位後備
今次真係考文迪斯功力呢份佣金抵俾佢
隊長 同 華拉尼
唔出邊個
唔出短馬
首先對閘已經進攻差唔識拉空前插
中間兩個又係唔識將個波運上去
咪攪到拖慢哂 對面好易守死你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞