[六億乞衣不如快快手出咗糧先?] 曼聯終極FF轉會窗暨一字排開吹水區 [1816]

1001 回覆
34 Like 11 Dislike
之前同亨迪拿傾極都冇結果
係要雲達沙出手
點都好過mcfred嘅
我有個ajax球迷fd 都係話走哂最好
反而佢想大力臣回家
so9所謂靠connection 簽夏撚

🗣️ Erling Haaland on Ole Gunnar Solskjær: "When I signed with City he congratulated me and wrote to me 'Good luck on going to the wrong side of Manchester'. We talk sometimes." [MEN]

https://twitter.com/utddistrict/status/1547535882231910400?s=21&t=d7WfcY0ZHO2qV9yynl9ITg
一日到黑暴閘
我都想問

人哋老豆咁憎曼聯無計啦
睇完場痢我覺得如果keep到form起碼對中下遊啲分應該可以執翻唔少先
猁就話同你Open play啫
對大巴防反 我哋後面得一兩件有排輸
如果真係咁講sob都幾小氣
咁咪換Anthony 上嚟
大力神係咪收隊
留名
🔜 Done Deal! Lisandro Martinez to Manchester United from Ajax for €50M + bonuses. Contract until 2027.

[Nicolo Schira] 🥇

📥 @Manchester_Utdfc

#here we go
大巴防守 坦蛇真係要諗諗計 兩邊出波同中間入攝個戰術 上幾季攻唔入 又守唔到人地d反擊
正式報價7000+1000
FDJ?
搞下笑姐
幾時到fdj
歐定鎊呀
信唔信迪莊黎到生猛返晒好勁大炒巴塞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞