[TEUME] TREASURE討論區(148) 12人嘅TREASURE先係TREASURE

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
等待牛b變成牛man後冇布遮嘅日子
https://twitter.com/weversetrsr/status/1549774038159208448?s=21&t=4h1B_LyGs-RAkO6k34pc1Q
今日俾榮B拯救咗
朝早 一去Twitter就見Truz單嘢 個心勁忐忑不安
晏晝 榮B句1+1=012 個心先定啲
睇live都係唔慣 得10人 明知Mashidam唱嗰幾句 俾其他仔唱咗 但個腦會出現Mashidam嘅聲
夜晚榮B咁攰都肯同T咩吹水 好用心安慰T咩哭𠹌咗 多謝你榮B
車瀡淨係 二哥 馬屎 蒸魚 牛B可以露腹肌
其他同禾收埋個BB肚腩仔特別姓崔嗰個
唔好俾人色
你BBG如果肥翻少少應該都得 佢本身都有啲底仲有潭
鯊崔榮就
原本唔知密碼但因為係榮b po嘅 所以我估012 點知真係
我都係咁
點解YG咁玩法
Mashiho Yedam 咁鍾愛YG
應該唔會退團先至係
但係冇啦啦停活動一啲update 都冇真心癡線
邊個肉體飯負皮禾
首先 禾BBG增肥再操肌 先show到
操肌對禾BBG有啲難度
由得佢做病弱嬌type算
又🤙🏻 係咪moyaho啲friend定真係劇透
演員
Yotiger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞