YOUTUBE 最垃圾廣告係咪呢個?

118 回覆
223 Like 1 Dislike
碌過去喇 碌過去喇
屌你老母 好多球球嗰個一定最撚煩
我是香蕉有新廣告 琴晚見到

用來rap,忍唔住睇晒
用 youtube 落廣告逼鳩人睇都係倒米
Is it thelegend27?

who is the legend27 姣聲
點解我啲廣告全部都係grammarly 鬼佬講有人挑錯機
我一次 "大家好 我係香蕉" 都冇睇過

妳youtube用途高尚
創世破曉~專屬於港人嘅地區服,正式登場啦~

屌個裂口女真係唔知做乜鳩
我覺得山豬煩過香蕉喎
個山豬真係好on9
up up up up up ! yes!
創世破曉~專屬於港人嘅地區服,正式登場啦~

屌個裂口女真係唔知做乜鳩

Tag the wrong lines
時至今日都仲有人未撚裝Adblock?

人地youtuber都要賺錢架
利申:有adblock但whitelist左youtube
電腦block左
而家係sunplay防曬

如果有得揀扑某類就好喇
第一樣就就扑手機驚同網遊驚廣告
三國回憶呢

如果有得揀扑某類就好喇
第一樣就就扑手機驚同網遊驚廣告

可以禁入google 個廣告設定揀想睇咩keyword嘅廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞