YOUTUBE 最垃圾廣告係咪呢個?

118 回覆
223 Like 1 Dislike
懷念過去 來忘掉錯對~
屌 飛廣告都飛唔切
時至今日都仲有人未撚裝Adblock?
5秒廣告 英文歌 最後有條鬼妹拉開外套show心口個HERO

隻歌洗腦到

zalora?
啲廣告唔低能又點會引到你地記得

記得佢煩=/=會玩佢隻game
又咪無生意
Do you need a website? Why not do it yourself?

又咪無生意

佢唔出啲廣告令人對佢隻game反感
都可能有人會係app store見到download黎試下玩下
佢宜家出晒啲濕鳩廣告就打死都唔撚download
創世破曉~專屬於港人嘅地區服,正式登場啦~
他有球球
泡菜塑化臭雞係到摟屎忽
海綿級肚仔
Do you need a website? Why not do it yourself?

With Wix, you can create your own profession website

With Wix, you can create your own professional website

又咪無生意

佢唔出啲廣告令人對佢隻game反感
都可能有人會係app store見到download黎試下玩下
佢宜家出晒啲濕鳩廣告就打死都唔撚download

agger
專登記住隻game 唔down
我只好申請離婚了
神摸~~~~不要(破音)
不要跟我離婚
估到
煩到
沒有聯盟的黃先生
啊 我俾外國人打點算
有一個係本身英文既,個鬼佬類似話示範一下揀錯對手既後果係咩。之後搵左個on9仔用廣東話配翻音,完全唔知佢做緊乜撚野

有無人知我講緊邊個

我想講game footage都係一狗樣
有一個係本身英文既,個鬼佬類似話示範一下揀錯對手既後果係咩。之後搵左個on9仔用廣東話配翻音,完全唔知佢做緊乜撚野

有無人知我講緊邊個

我想講game footage都係一狗樣

佢係有英文 廣東話 普通話

最近我發現佢仲多女聲英文 男聲普通話
Is it thelegend27?
你還沒玩過戰車世界?你這是浪費人生!!

我屌你老母死蝗game 我睇你呢個廣告就真係浪費人生
我是香蕉有新廣告 琴晚見到
Is it thelegend27?

kicking my ass
點解我啲廣告全部都係grammarly 鬼佬講有人挑錯機
我一次 "大家好 我係香蕉" 都冇睇過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞