其實唔可以怪IAN睇唔起其他隊友

416 回覆
3971 Like 525 Dislike
唔通突然又好番咩
嗰個直播咪就係私追拍完之後做,有私追喺直播話姜捧得你起踩得你低,私追見
睇嚟電視台要開套港版「逃避雖可恥但有用」畀佢擔正
JF> Ian 但係老好多好難比較因為唔同世代
Mc, Mike , Ian 三個唱歌風格好唔一樣應該大家有自己市場

Ian除左唱作仲可以拍戲

不過覺得有團好D,如果要去外面吸粉用團容易好多
你唔講冇特別留意...一兩個咁玩咪算
個個post都咁刷其實真係好肉酸
明眼人都見到好有機心推自己做上弦一

利申唔係鏡粉只係路人
今晚有無預告
唱歌難聽都算,最難頂係以佢副尊容,居然係sell「靚仔」
應該話得Ian一個認真
最近嗰屆叱咤佢塊面黑到。。。
跳舞又hea
Jer跳舞本身都好唔掂啦
但起碼佢無Hea跳
而且jer有心去改善,而家越跳越好
屌,兒登又話反鏡,一討論起黎啲細節真fans可能都唔知,一出手就洋洋百幾字,好難捉摸呀
但唔想做
行性格唔線
點解你會話AL係扮病?
你好似d老闆,個下屬星期一請病假有埋醫生紙,都要話佢射波咁
:「邊有咁巧合星期一病呀?想連放三日啫」
病都要俾人質疑
好L慘
佢係俾人拉起身囉
佢自己都好驚訝,佢都唔相信
佢唔信 但 又企起身?
身體最誠實!
佢肯定係覺得自己大機 先敢起啦
阿神徒其實呢個post已經沉沉哋
得幾個人講你可以學下ignore唔理
次次上水不停連位覆推返高個post
你入返去anson lo個post由得呢度沉啦
你愈推咪愈多人睇愈多人講
唔鐘意anal
但有睇條片佢係俾Edan 拉起身 自己都好難以相信
利申:我不是神徒
我都係有嗰句講嗰句啫
開頭對佢冇乜好感,懶係嘢咁成日閪面

自從個奧運節目得佢一個認真聽運動員講嘢,同埋作為偶像派都堂堂正正拍拖,有啲對佢改觀
真係老闆娘就唔使拋個身出嚟做啦
表演來講成隊跳舞最有力係佢 其他人好多時候揸流攤
見你入anson lo討論區留言
又叫佢撈撈豬
原來唔止人品差
仲要智商低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞