其實唔可以怪IAN睇唔起其他隊友

416 回覆
3971 Like 525 Dislike
私追放料好撚耐之前,反艇玩得癲得濟過咗火呢D都好小事無謂再loop

反而喺調教見到佢哋要同私追攤牌,AL話自己唔舒服發燒嚟避咗呢件事 等姜濤去講, 出去前 Ian 捉實姜濤隻手好擔心咁
從呢件事係度諗,究竟AL扮病係咪唔啱,其實可能佢咁樣做先係最好嘅解決方法,首先佢唔可以同節目組講話唔參與因為覺得咁樣做一定賴嘢,用個avoid blame convenient excuse 耍走D鑊,等fans唔憎佢又唔得罪節目組

覺得AL 係成日要做好人又最勤力,佢好識得避過晒所有麻煩嘢向上爬, 唔可以話佢特登去跣人哋,但係因為要維繫個好嘅image同埋避咗啲柒嘢,佢就會出左D庹縮八婆性格但係因為佢要做好人所以唔覺得佢對其他隊友唔好,上次姜暈低,佢真係嚇到喊,有次訪問關於edan舉中指, 姜同edan冇嚟正經打鬧, AL好緊張叫edan認真啲答… 覺得佢係care隊員嘅,如果唔係姜都唔會特登出個documentary 講佢同AL 係friend

點都好最撚憎梁祖堯,佢先係八婆
Ian本身唔識游水仲要浸親過驚到死 正常都會嬲啦
比著其他人用魚頭黎整AL當玩下整嬲佢 班神徒仲唔屌哂鬼話人無品黑心之類
雙重標準到
大把女中意佢呢type
片呢
Anal 同神徒 只能夠喺條蛋散個ig 揾同温層
掩耳盜鈴 自欺欺人嘅on9
Anson lo 人品有問題
又成日認屎認屁
最黑人憎係佢
mc係fuck boy樣
Lan係周興哲個type
由出道到而家都貫徹始終咁閪
Anson lo想贏想做風頭躉
接受唔到現實佢冇大眾緣
一味靠抄姜行事風格唔想輸
再日夜報到迷暈討好佢啲fans
冇個性 人又柒又假又樣衰
Anson lo咁閪都鍾意就知啲fans咩人
好噁心
最低質嘅偶像就係呢種
要做呢啲嘢先留得住fans
懷疑鍾意佢嗰啲都係閪人假人
原來嗰次係扮病?
本身無咁樣諗過 但有神徒認證
noted with thanks

正所謂乜野偶像就吸咩粉
自己做錯就話無所謂
全隊人一齊解決問題有一個人就逃避
勤力咁又點 得佢一個勤力咩?
自私人品差就係人品差
雖然睇過好多次,但真係想講,個個落哂水近乎素顏,頭髮又亂哂,ak同姜(瘦版)真係好正,ak正就唔使多講,姜其實都幾眉清目秀,行日系好啱佢
自己上viu睇啦
調教係有Stephy 係球場傾繼嗰集
Mirror go 有人po左啦
中肯
其實牙撈適合入Error多啲
果次佢就應該真係病嘅
因為之後果日姜濤喺kkbox有個直播
d fans聽到水聲
姜濤話係jer沖涼唔閂門
後尾jer解釋返個原因係因為AL病咗
佢哋熄晒d 燈比佢訓
淨係留返d廁所燈做照明
所以病就應該係真嘅 雖然程度就唔知
玩要有個程度囉
佢開頭都已經出哂茅招又潑水又拎人船槳阻住對方
個陣ian 仲係笑笑口
Ian 都講過好驚水浸親過 你明唔明唔識游水比人反艇個種恐懼 嬲真係合理
好似係姜虎同梁祖堯傾偈嗰part
係Tiger 話拍男排女將時已經有咁嘅情況
睇12人大group訪問,感覺姜鍾意同Ian /AK / Frankie / Stanley
多過痴住Anal
你講起又好似係
嗰part姜有講俾人私追好困擾
所以放料應該唔會係佢

Stephy嗰part係refer to 梁祖堯個假設性問題
其實呢單野應該屌姜濤而唔係林海峰
不過班粉欺善怕惡
咁都要Anal自覺自己挑戰到上弦一先成事嘅
利申番我唔係神徒
我只係覺得冇咁橋嗰一刻話病,如果真係病,嗰個情況有心喺度點可以忍下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞