[Buddy+Na.V+LUVU]VIVIZ Summer Vibe大發 崔俞娜染定髮接力(22)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
好想要嗰罐汽水
一個人飲悶酒
Loveade越聽越正
好特別好清爽
所以覺得擺做主打都啱
反而love love love就雖然一聽就覺得唔錯
但係就普通啲 好似普通kpop歌咁
Lm
聲夢 2 XiX 唱 Me gustas tu
留名
勁難聽
仲話每到啲在場男觀眾有心動嘅感覺
我想嘔
利伸咁岩餐廳播睇到
我掉返轉,Love Love Love越聽越正,睇埋SinB跳舞直頭停唔到,非常非常非常之有型
好難聽呀……
唱得差……跳得差……
鏡頭影得差……編曲編得差……

唯一好就係識得揀歌。
我都好後悔 live, 今晚唯有重刷 mv cb 洗眼耳
都好既 啲人會去搵原版聽 香港會更加多人識
我係對面無出鏡啫
其實我都要屌一屌自己 ...我由尋日開始,隻歌已經開始入腦

老實講,首歌比平時loop 小好多,不過隻歌已經好神奇d loop 左入腦 ...

不過老實講 ..呢d歌好難係韓仔市場生存,路人唔會比咁多機會聽多幾次 ..
講還講千其唔好放link,我見公海有人放咗,呢度唔需要,謝謝
係 同你一樣!
老實講我覺得啲歌真係唔好再揀咩聽多幾次就好聽嘅歌 仲有啲咩因為風格所以揀 之前都仆過咁多次街 點解仲要咁
酒情
有冇人而家俾 loveade 洗咗腦
https://twitter.com/Jinyuan95/status/1545731991504490496
究竟情有幾得閒?我唔知係IOK無搵嘢畀佢做抑或係佢已經上曬岸唔使做,但點都可以幫佢簡簡單單搵返一兩個主持做吓,叫有少少曝光機會,又唔覺得佢係拍緊劇/戲,依家感覺上佢真係似退休,唔知IOK想點
係咁love it love ice loveade
仲要做埋手勢
我都覺得唔應該再跟個風格揀
咁樣既話真係浪費咗好多機會 仲要今次首歌風格唔夠突出
LOVEADE自己fans聽耐咗可能都ok 但事實上路人聽完一次之後覺得唔入耳就next㗎啦
love3我覺得幾特别 夾埋stage嚟睇的話 Sinb嗰part勁正
喺依家comeback大戰可能可以獨樹一幟

除非佢地都一致覺得LOVEADE真係好啲啦
好努力學緊手勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞