(最黑暗)如何評價Hololive同湊阿庫婭阿火有幾仆街(170)天音彼方會唔會係全hololive最壞嘅女人

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
cover黎緊準備出公告
https://cover-corp.com/news/detail/20220712b/

基本野,但無原因。
我見巴哈上面有人話關背傷事,唔知真唔真。
係啦
佢一段時間死狗同背傷開唔到台所以SUB數落後好多
背傷可能其中一個原因唔出奇
不過我偏向係佢正職仲多野要做
唔明點解直接畢業, 無限期休養唔得?
七月魔咒+每期減1….
正職?
佢另一邊係咩?繪師?
唔選擇休養呢個問題…可能同佢Vtuber生涯個前景有關吧
負責美術/畫野
同ina一樣都係繪師
不過應該都係幾種因素疊埋
佢都話考慮左好耐
先選擇畢業
我又通吓靈先
7月頭佢地兩個先喺火車新婚旅行
有一齊除杉 一齊沖涼 一齊訓
呢d行為代表咩就不用多說了 明嘅就明
事後正當天使對k子嘅愛慕之心達到最高點之時
k子過兩日就走咗去美國同女女玩
仲帶咗個新天使番黎
呢一刻 舊天使先終於明白原來自己鐘意咗個playgirl
對住貪新忘舊嘅k子 終於忍唔住黑化
決定主動同cover聯手合作
誓要打倒VS 打倒咪醬 搶番只屬於自己一人嘅k子番黎
佢話唔想影響其他人
以後無得笑黑色三連星
要跳船去VSJ了嗎 至少唔使再做黑人
可以就最好啦, 話晒都有兩個前輩係入面做。
唔會啦佢咁畢業直接跳船到時總肯定風評被害
(最黑暗)如何評價Hololive同湊阿庫婭阿火有幾仆街(171)祝福sana以後身體健康工作順利
https://lih.kg/3072409
唔關事我覺得係幾樣debuff疊到佢覺得寧願畢業都不休養
一個係正職忙
一個係身體唔好
一個就係塊皮 呢個我通靈 就算身處holo佢對前景完全都係唔樂觀
咁索性宣佈畢業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞