F1 2022 奧地利站 討論區 3

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
連登仔 咩話主席P13 死佩狗又jm9
有睇上季點會迷得落
台灣人淨係睇Netflix?
Binotto during the press conference just confirmed Ferrari will not use team orders in order to “give the drivers more opportunities and maximise team points for the WCC.”

“They are free to fight.”

叻慢慢嘆啦
佢地根本唔CARE 車, 可能睇過下DTS又見林SIR場外咁活躍
覺得林SIR係正義之師
再諗下台灣人最鐘意睇咩國際性運動, 之後個樣運動係咩種人主導
講清楚就得
廢sai
最緊要你話free to fight唔好到時叫讓
往死裡打
到時大屍出場9 pit
咁我支持叻如果落後嘅話強行爬新屍頭
So Sainz is Faster than you, can you understand this message?
藍波? 黑人?

台狗不嬲都on撚9係講體育方面 又成日打撚晒飛機咁覺得自己好撚勁 今年同上年亞協
明明記得戰術大屍不嬲係master plan姐 但是以前係team order方面好決絕㗎

Massa baby 巴叔個陣分得好清 仲決斷過依家Rb
因為佢地真係2號車手
個時圖同冰人個時已經唔敢明顯做野啦
擺明圖應該係 1 號但又唔敢真係完全當冰係 2 號
結果唔上唔落咁 ...
“I 汪 EVERYTHING!!!
係Ross brawn決絕
去到大頭個期都係大頭逼垃利落to
“Its not good enough. We are swapping the car.”
台狗不意外
名都未撚識讀
ok but ok
台灣d media一講台灣d旅外選手就係到日J夜J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞