F1 2022 奧地利站 討論區 3

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
佢宜家都唔係英國人
垃圾狗,係就番去比番啲稅
主席Q3用咗嘅tyre 又唔知會唔會扣返
根本明玩鳩大細牛
賤撚到仆街
平時一陣就知個圈得唔得架啦屌佢老母
唔得又唔早講,自己柒又唔俾得益
揸正黎做又做啲唔做啲
直接掉佩主席落第13起步唔係第十起步
仲搞到氣冇得跑q3搏下高啲排名起步
呢個係乜撚野弱智操作黎
連圖都揸唔出q1證明架車個上限係咁,冇計啦。完賽當贏
delete 左?睇唔到嘅
蝴蝶效應
呢啲冇得講嘅
講緊FIA 慢喎,搞到唔公平都無得講?

咁不如完左sprint 之後
佩跑P4 無position gain/lost
跟住delete 返Q2最後時間+Q3時間變返P13
就當sprint P13返黎啦
橫點都係
Am啲自煮研發咁廢只係抄大牛r1邊度夠
無限逼害主席
其實FIa 將Q3推後5分鐘
5分鐘夠睇片掛
5分鐘就決定到係唔係del主席time啦
我係講你指出「如果佩入唔到q3
平治就唔會炒車」呢個statement係冇意思姐
因為事實就係fia犯咗錯 佩佩入到q3跑
見到呢度咁熱鬧 我就知道FIA又正常發揮
幫主席開後追mode重唔係rbia
要做鳩你使乜延後
梗係用呢D賤招等你跑完又DEL走你個時間推你落後面啦
FE韓國站條賽道跑入球場轉個圈出返黎?仲癲過老墨站

https://www.instagram.com/p/CfvuKjkvEvf/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
所以我覺得最應該係掉佢落P10
因為係自己柒自己犯錯俾人跑左Q3
而唔係好似而家咁樣跑完當無數掉佢落P13
咁未即係班steward認自己柒左,佢地唔會啦
氣 邦 保子: are we joke to you?
Marko 希望改例,限制車手通訊可以談及嘅事;佢短評牛棚車手

Marko wants rule change after Hamilton radio message
https://www.planetf1.com/news/helmut-marko-rule-change-lewis-hamilton-radio-message/
HELMUT MARKO’S BRUTALLY HONEST VERDICT ON CURRENT AND FORMER RED BULL DRIVERS
https://wtf1.com/post/helmut-markos-brutally-honest-verdict-on-current-and-former-red-bull-drivers/
應該就係

另外 我預計 吱吱吱韓國站會好似嘉年華咁
其實delay Q3 查完洗唔洗delete time先開q3跑咪得囉
如果唔係返嚟要隔離
真係想過去睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞