[Sprint] F1 2022 奧地利站 討論區

1001 回覆
2 Like 11 Dislike
唔通真係 Williams Racing RBPT
Racing Point RBPT
依家係飛咗人又見人過得好又有新女就走嚟復合
Green Bull Racing RBPT
It is expected that the Red Bull-Honda partnership will be redefined for 2023 onwards, in a way that gives Honda a partial return to the F1 spotlight

2024 變成 Red Bull Racing - RBPT Honda?
喂日本仔俾D骨氣好唔好
其實成件事勁古靈精怪

我估最終都係紅牛波子,細牛康打
始終細牛有和牛係度

要怪就怪美國康打...
上一次廠隊奶過嘢唔會咁on9又玩
個陣話走係2020中?
個時肺炎搞到條數差, cut cost 都合理
同埋如果21年仲係平治世界留係到又無乜spotlight
我諗最估唔到係max 21年咁癲
人類總是不停on9㗎喇
佢哋想做咪做囉

睇嚟康打妄想緊岩佐係咪可以升埋上F1...
除非改例11隊都分到錢

但是個餅又會由1/10 >1/11
得10隊分到錢呢個例keep住啱㗎喇,咁先可以篩走haas williams呢啲唔肯揼錢嘅車隊
唔會大牛波子啦, 之前同Honda 合作前 都係細牛試Honda 先
調轉就差唔多
玩少幾次洗地車大戰都有錢買啦買唔貴 營運先貴之嘛
應該話一支要爭冠軍既車隊,唔會陪波子成長
除非好似18/19咁,無得揀要搏下Honda實力
雞莊加賽車台台長英國站評述精華

雞莊講到青筋暴現
超壓迫
勁有現場感

https://youtu.be/MXjbEBMkPw4

無Join Now 又無廣東話 Link
不如直接 F1TV + 成事台啦
唔使場場乞 link
秦仔又多三隻貓
可能佢估唔到Newey 22年咁撚癲
得意過咸sir隻狗
Btw, max都係貓撚
佢上站頭盔係咪佢啲主子嚟
F1繁殖場
再送去其他車手,再瘋狂扑野生仔

貴圈真亂
係呀 8隻貓 一隻狗同一隻馬

部份係佢細佬妹嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞