[表演退票區] 車路士球迷休季內戰討論區

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
其實如果啲青訓踢到at least細查表現 我覺得係okay
靠佢爭冠就收硬皮㗎啦但打左邊頂雲/ca算係upgrade
35m黑鳩+55m苗
跟隊記者話杜想打442 250中間
250出波 Kai朗爭點 另一隻翼尾柱執雞
mm cut back
sms禁區頂遠射
射左對方隻手, 12碼
左仔一射.....
250都J既應該ake都會J得落
呢D明顯係city相對弱既球員
仲要27歲 基本上冇進步空間同Resell value
可取之處就係佢英人 踢開英超同傳控波
唔係話佢黎到唔會好岩體系好岩踢 但不明朗因素明顯比較多
如果真係唔岩踢既話就係一本45M 300K/week 既passport
真係出手SMS再講
咁玩撚完 條傻閪又扮戰術大師
意假屈速狗不了 利申印象流
得罪講句
拎得全隊最高£300k週薪
就擺明預佢孭起隊波
唔係剩係upgrade到雲椰盧咁簡單
問題就係回緊塘都勁過哂你D翼,你有得唔食咩
雲都£270k
其實有冇出過offermatch返佢上一份約加多20k週薪簽就簽唔簽就罷 啲news睇撚到煩
有咩計杜狗target todd狗又撐 咪望佢畀到喺鏝嘅8成數據囉
入到十五球已經算
盧都£325k tim
就係雲盧柒左兩鑊之後仲要簽多件250
係咪想學疤狗咁玩到爆機
簽得有D名氣嘅人工都唔會平得去邊
佢仲要連人工都冇加
今年唔駛出渣古份人工, 當出俾佢打和囉
疤狗剩係計差fdj既糧都13.7m
已經夠喺英超買一個後備級既球員
痴撚線
反正都唔夠人搶,不如同疤頂咗條尾數簽FDJ返嚟啦,好撚過買垃圾Ake
Unpopular opinion
踢車狗嚟講 250>耶蘇
洗2億, 如果結果係咁 :
A. 冠軍 = 球員功勞70% 教練功勞30%
B. 前四 = 球員功勞 50% 教練功勞50%
C. 無前四 = 球員問題 30% 教練問題 70%

洗5千萬或者唔洗, 如果結果係咁 :
D. 冠軍 = 球員功勞30% 教練功勞70%
E. 前四 = 球員功勞 40% 教練功勞60%
F. 無前四 = 球員問題 70% 教練問題 30%

你係杜蛇, 新老闆岩岩接手唔知頭唔知路,
老闆問你得唔得緊係乜都話得, 一蚊唔洗都話要得啦
留名等睇原陣減3開季, 青訓抬頭
250本身都勁過jesus啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞