好介意女朋友第一次唔係比我

67 回覆
52 Like 259 Dislike
我都好介意男朋友第一次唔係俾我
中出埋佢屎眼後即飛

我都好介意你女朋友第一次唔係俾我
因為咁所以我飛咗佢
咁又唔係 好多有錢佬老婆都唔係處
有錢佬先唔會介意 自己屌咁多女
i know that feel
你女朋友都有同我講話第一次唔係我
玩完屎眼先走
I’m apologise

真心建議如果仲係處嘅咁你不如揀返個處女拍拖仲好
屌佢c眼 super
處女情結
滿分留言
徐子淇 李嘉欣 黎姿 陳慧琳實係處
定佢地老公係失敗者
如果你老婆本身係有實力有錢,甚至係歌手嘅話
咁佢一個肥婆又點話?

但如果你老婆係普通女人,仲要係二手閪,咁要黎托?
分手啦,你咪撚害人
男人老狗最成功既係令到條女最後一次都係想俾你 唔係去諗第一次係咪自己 到你人大左你就會明 感情路上所有既經歷改變成長都係為左你日後婚姻更好更識協調既生活 係無經歷過任何野又點會知點既另一半先係真正適合自己
後生仔 過多幾年再聽下葡萄成熟時:

但當你智慧都蘊釀成紅酒 仍可一醉自救

誰都心酸過 哪個沒有
唔好講到咁極端,但可以認同嘅係,如果同一條女結婚,可以揀處女版同非處版,一般都會揀處女版

事實好多人都唔會揀一個唔啱嘅處女而放棄一個合適嘅非處,但如果比較兩個同樣係適合嘅人,梗係揀處女
原來你揀結婚對象係睇塊膜 笑死人
我肯定你唔係有錢有實力既男人
因為如果你係 你會知道處女膜係用錢買到
但係相處得好 再生意頭腦 如果失敗時不離不棄既陪伴經歷
係用錢都買唔到 打少啲飛機 唔係搞傻自己
留負評果啲到你結婚果陣睇下你老婆係咪處女啦 加油
大把明星 有錢佬唔係啦低能
唔覺得失咗身比第2個男人嘅女先做到「相處得好 +生意頭腦 + 失敗時不離不棄」
做得到呢d嘅好女仔都大把
差在有無運遇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞