好介意女朋友第一次唔係比我

67 回覆
52 Like 259 Dislike
我青頭仔第一次拍拖,本身以為大家都係處,知道咗女朋友同ex除咗屎眼咩都玩過哂之後一路釋懷唔到,成日諗起佢同ex扑野口爆畫面個心好痛,有時深夜會諗到少少透唔到氣,到底有咩方法令自己釋懷到

利申 好愛佢 冇連登ac 借朋友ac開
做多啲內心戲
之後Block佢whatapps 心諗點解我咁悲慘
最後默默離開
借acc

block
有錢有實力嘅男人邊個會揀唔係處女做老婆?

根本係啲失敗者先局住要啲賣剩蔗,從幾個前任搞過嘢嘅女人根本就係雞

跟住啲廢柴自欺欺人話呢個年代唔介意呢啲嘢
分手囉
你個個想娶個老婆係處
邊得嚟咁多處女
痴咗線
留低條女電話 我幫你教訓呢條仁婦
咁你又問?
老婆係一生一世既,唔同女友咁唔滿意可以中出即飛
揀老婆就好似揀禮服一樣, 你一件普通衫都可以買件二手既
但你買件禮服如果已經俾人着到殘晒 拎出去點樣見人?
所以如果老婆個處唔係俾自己攞去而係俾左第個男人
簡直係男人既恥辱

再者女仔迷人既處女洞穴何奇吸引
緊窄既小穴,粉紅既陰唇有邊個男人唔鍾意?
即使第時老婆塊西用耐左鬆晒
兼陰唇外反,成塊牛肺咁大片黑沉沉
你都唔會太傷心
因為呢D都係你一手破壞而成既

但如果有第個男人參與過呢個工程就唔同講法了
情況就好似你自己著花著鬆自己對鞋
同人地著花著鬆對鞋先俾你著既分別一樣
試諗下如果第時結左婚同老婆行街
你地撞番當年用佢巨大既賓周插入你老婆既處女小穴既人
你老婆同佢介紹你係佢老公時
果個勝利者,肯定會流露出一手用家既驕傲笑容同你打招呼
而你只可以次人一等地
用二手用家身份同佢俯首稱臣
身為男人既你又點樣接受此等奇恥大辱?
即使你果晚番屋企怒執老婆一百幾十濟發洩
都無法改變事實
何況呢個破麻
你仲要對住佢成世呢?
再者,因為當價錢=0時,處女膜既Qd肯定大過Qs
所以處女膜係economic goods
而又由於我地唔可以o係factor market買到一片唔連女人小穴既淨處女膜
必須o係product market 買一個有處女膜既女性
於是處女就比非處女多一個有價值的factor作bundle sales
結一次婚閒閒地都用數以十萬
你唔係用黎花o係一個比人少一個factor 既女人身上啊嘛?
加上如果第時你D兄弟啊老友啊問起你老婆個處係咪俾左你
除非你扮野好似黃(王)祖藍咁叻,立刻充滿自信地答"係"啦
否則你答"er......"
或者"處唔處咁重要咩"
又或者"我唔想答"
你D兄弟老友都一定心裡有數

你竟然係回教徒
老婆隻豬唔係你食
到左你真係有個幸福既小家庭
咁唔好彩俾你生左個女
有一日你放工返屋企
見到有個MK仔UN緊你個寶貝女

你破口大罵: 你點對得住你將來既老公!
你個女就會理直氣壯咁同你講:老母隻豬都唔係你食架啦
連你個女隻豬你都想管
你個情意結係咪未撚解丫?
面對女兒一針見血既講話
恐怕呢一刻你連長輩既尊嚴都會無埋
所以大家揀老婆一定要揀處女
否則將來後悔莫及
ching唔介意既話買2手底褲著啦
同處女做愛 上床無技術又乜都驚
你同佢Ex取回處,破佢后庭個處,心理會平衡D
兩個男人就是但啦
一直唔釋懷都冇問題,人生咁多遺憾都唔會一一解決到
屎眼第一次都冇埋?
真心求巴打答非玩膠
所以每次識親女 上床一定乜都玩
就算俾你 你又唔會係結婚嗰個 咁點解要留俾你
中出左先講啦
好多人都有處女處男情意結,帶眼識人啦。講真,你係處仲可以要求佢都係處,你唔係處根本無資格要求佢都係處。
我覺得當大家都係處,由拍拖到結婚,一定會好幸福,而且係人生嘅大贏家。
點解你會諗起個畫面?
你見住佢地扑野口爆?
搵佢個ex再口爆佢
咁應該平復到你心底唔平衡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞