[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (103) 1001唔開post中讀心

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
個人即刻打得小心好多
即刻將身上邊d野攞晒出黎用
盡快打到可以捉
以前無提示 靠自己睇捉唔捉得仲緊張
再加埋無得返營地補給
依家真係簡單左好多
隻眼每隔5-10秒掃一掃成員血量表
唔滿立即粉塵
平時啲人唔識收刀 唔識睇左上隊友啲血量
有無大劍裝可以分享下依家爵銀一套頂住先 想換
我仲未過到隻顛狗 可能solo打仲好
有一次條友包2貓,最後藍頭死
即刻屌出聲
唔滿就啪都食唔晒啦

之前d人post上黎,睇下得唔得?
https://gamewith.jp/mhrize/article/show/349747
クリア後に作れる最強装備
ching勁串
人地講緊個npc廢都要貼TA
估唔到李嘉誠個仔都打芒亨
今日打街場天彗輸晒,尾王又冇場,想刷經都咁難
淡黄樹脂邊度有得收集
琴晚諗住刷冥淵粒玉打兩場就出咗
546防係升滿未
夠唔夠用㗎
頭先街場打淵源雷神,擊龍槍果時一下有兩個貓左
之後見佢地一貓完就即刻跑入場心諗重有一下大招po咁趕住死
結果一炸兩個又貓過,食左報酬金都無意思
探索下新地圖啦唔答啦
高地 特殊採集?
見出炎爆好似0反應低係下面等佢落黎咁
唔知,不過想安心出行就要自己配,佢地睇數字上既強,不過無睇方唔方便用
這個配裝法是日本玩家タカティン近日分享,顯然他在成功打贏銀爵龍與其他 MR 魔物後,找出了一套防禦力高達 823 的配裝,加上艾路隨從的防禦術甚至可達 970 防禦,也因為如此高超的防禦數值,讓他站著承受惡名昭彰的激昂金獅子攻擊時,也未見致命傷害。
https://www.4gamers.com.tw/news/detail/54021/monster-hunter-rise-sunbreak-player-invented-super-healing-defend-build
https://youtu.be/34-_IhDrnbE?t=106
其實係個熱氣球搞事, 係佢掉d石同速龍仔落黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞