《開心無敵獎門人》正式回歸!曾志偉解釋重啟節目原因:想拍俾年輕人睇!

451 回覆
24 Like 787 Dislike
只可以講時間見真理
當年搵班youtuber上去制作電視節目笑9人地上唔到大枱(大台)
但最終個潮流就係電視呢種佢播乜人睇乜既模式out左
都唔駛再講yt nf d+ 呢d on demand野取代左傳統電視
而家班後生連睇youtube都嫌長時間要睇抖陰reels啦
依家有封奶令
想睇奶嘅去睇其他國家嘢算啦
姚樂怡,梁雪湄,任港秀,麥家琪肯著三點式就睇
擺明就係請Super Tiger,同佢班星夢友啦
無限loop林敏聰
佢連反其道而行都唔識
想搵個大波男人show肌跳美國舞都無呀
留名同期對撼
洪天明食曬未
改革不了 唯有走回舊路

估唔到TVB 衰敗化 快過當年亞洲好多 好快就會有 壽包場面出現
老雞
但要佢好似running man咁純諗規則嚟玩嘅話佢哋又無能力
個個40+
你睇埋我果份
你唔講任港秀 我都唔記得

Btw 新一代肯露叫果個哨牙妹波波
唔知又抄韓國日本咩game
係咪傻架
重拍不特止仲要6十幾集晚晚播?
running man 背後係好燒錢架

CCTVB拍得番當年鄭中基既美女廚房就可能得
不過上次套美女廚房已經爛到仆街
沽空TVB
絕對係無死錯人
我唔睇抖陰,但我都覺而家youtube d 片真係長得黎好乏味,罷明為左分成夾硬拉長咁

btw, 有d 字打番長寫係咪好難
乜都縮短同支国人有咩分別
唔求佢拍到RM咁
佢哋D主持+後制已經過時唔好笑

人哋韓國影人玩過山車會用go pro
落車,表達條友就死果時都會落個window熄機聲
大台到依家都仲係好少用gopro果D細鏡去補足鏡頭
CCTVB仲邊有主持係好笑架唔講在石, 找一個光豬既定位既都冇

VIU套膠on!其實都唔OK...不過香港始終拍唔到RM 個種, RM 起家用既名牌戰真係經典
RUNNING MAN 搵做大陸版果個 首席咩官 做咪得囉
無理由我哋諗到,佢諗唔到咁廢丫嘛
佢個台錯過咗時機了
早幾年個個 明星歌手 都自己經營 YT IG 甚至 twitch ,自己直接面對群眾,用人哋嘅平台 自己捧自己拎人氣 再帶返D FANS 跟住去追返個藝人會上嘅節目
果幾年 想 迫迫娼奴 自己乜都食哂,佢旗下D人乜都唔得,然後而家先嚟追就遲啦
舊瓶舊酒都好意思攞出嚟
張曦雯
本身自己開twitch 打機又有貓睇,之後無左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞