[雞]美國一隻onlyfans 電子雞公開一個月搵幾多

494 回覆
186 Like 16 Dislike
都話份工得閒 都話你唔get 架啦
提下你用錯字啫 廢事你出面柒啦 你又話我咬文嚼字 ok
都真 有考慮過呢個點 但唔知點解感覺都係男人爽d
講到尾你都係想講男人可以屌閪大大力女人無
冇錯
但我唔知啦唉 未去到個個有錢人既世界 但總係覺得大家都有錢既情況下 男人可享受既野係多D 女人剩係識食 買袋 買化妝品 男人好似多享樂既野多D
其實我都覺,但係我始終唔係女人,真係唔知女人有錢上來會點
但係唔計屌閪,女人D行動好多都係為他人而做但係男人一支公做野大部份都係為自己,所以有錢嘅話男人可以做好多自high嘅野,搞車搞模型搞興趣,全部唔唔係為左咩人,變左錢係男人來講有真正變自由嘅意義
但係女人有錢,因為錢本身已經令女人唔需要令女人去為其他人做咩.例如化妝買袋都係為俾人覺得佢靚,當有錢到一個地步會令女人扮靚係無意思,女人想要嘅野係人際關係嘅成功被人注目,錢係幫女人得到嘅注目係兩回事
但係講到呢D突然覺得女人整only fans係合邏輯結果,用靚搵錢
要講嘅話唯一嘅問題係佢地好難搵到個配得起佢嘅男人
好似 Tayler swift 咁瘋狂換仔,永遠搵唔到伴
你講到個個重點 我up唔出 女人用錢都係為人唔係為自己 而男人就係
或者例如假設男女都有錢情況下 大家都可以買車庫買10幾架超跑自己爽
女人望住呢個情況可能都唔覺得有d咩特別 但男人做到呢件事既時候 完全係 (大概係咁 唔識太具體形容 總之大概感覺係咁)
使乜你提根本就冇用錯 係你咁簡單都睇唔明我解釋
柒咗唔認嘅係你
唔緊要你又贏 可以係網上攞存在感
係咪真係咁得閒 定 吹出嚟你自己先知
不嬲我贏 得閒又唔得
一個月10球美金
一個月一層樓
淨係圖show出黎約略計好似8千3百萬+港紙?
外國都好多毒L
好過做雞
女人幾有錢都唔會買幾十架超跑,或者其他物質
因為女人要嘅係人同人嘅關係,而女人越爬得高只會令佢越難得到同人嘅關係,男人唔會想同一個勁過自己N倍嘅女人交住,同係女人就忌你有錢
所以有錢嘅女人係最寂寞
但現代女權偏偏推崇女人要好似男人咁有事業,而問題係有事業嘅女人會搵唔到男人,有研究指女人同比自己低收入嘅男人做愛會無高潮
真係無性無愛無朋友

有興趣可以睇下呢個訪問
https://youtu.be/Ug8IJJd8yH0
電子鴨都係Gay佬support,男人錢真易搵

Gay佬對電子鴨要求仲高,港男賺唔到呢啲錢
Gay佬買電子鴨相要求更加高,唔會好似女人咁肥婆都有市場
唔止贏添
仲有妄想症
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞