[雞]美國一隻onlyfans 電子雞公開一個月搵幾多

494 回覆
186 Like 16 Dislike
原來係uk , bno plan就係比呢D臭閪濫用
G: 唉 今個月真係搵得好少啊 先得60幾萬鎂,不過唔洗做日日玩咁囉
一個point都覆唔到話自己贏
人生大贏家添
要你mon住嗮個連登係咁覆真係好笑
做咩咁在意
明明自己話花多啲時間睇書好過上連登
自打嘴巴 自相矛盾真係唔夠你勁
又得閒啦
我叫你花多啲時間啫 因為你有需要惡補下
明? 驚打太長 你唔鐘意
AV女優要比人屌又深喉都無咁高收入

電子雞
有冇片
美金?
真唔真無人知,
但唔似假

大把香港電子雞上推特賣P字頭個啲相
連登啲毒撚笑現實啲毒撚個下先好笑

相煎何太急

追巴士又比人屌
追動漫又比人屌

又唔見班撚樣屌下啲販毒個啲人
毒撚追巴士🚌地鐵🚇起碼都叫振興交通工具

製毒販毒個班對社會有咩貢獻
留個名
不過佢應該真係幾有人氣,其他OF女未必搵到咁多,好睇咩質素/有咩人睇
有啲$50張相係真係好好搵,請個photographer嚟,八二拆帳都好fat fat
快啲check下自己啲女性屋企人、親戚、朋友有冇去做啦咁
半夜兩三點緊火開av都驚比人發現
拎個電話去廁所玩飛機杯算啦
其實係全球化左同門檻低左
以前要去夜總會玩 最少擺低幾千蚊
出埋街最少5位數字
到有東莞啦 又要時間
當建興啦 最少都個幾兩個鐘

成班fd圍埋講起邊張閃卡我都有睇過
你無睇過都即刻上網搵出黎再比錢睇啦
擺低幾十都可以叫做有份參與下
hku 小麻 一個live都幾千元課金,之後開會員
小麻 求其開個live都有幾千元課金
香港傑志出左個米9 c朗幾靚仔

本身都係住半山 有錢仔
所以到做女人個陣就有心理包袱囉
否則已經全民賣相 仲緊乜番工
根本pool大每人1蚊都夠玩
點解要聽你講你係邊個
你去讀多啲書先 都未到我去惡補啦
連正面回覆都未做到
第4個留言啦喔
定話你有失憶症?
第一個回覆攞完優越感存在感 依家係咪成個人唔同嗮開心嗮 因爲現實生活係失敗者?
稅局is watching u

百萬美金月入不是網
貴過你買個外掛掛機
我現實生活普普通通 但估唔到連個回流翻黎嘅都廢過我 上連登撚鳩啲崇洋撚係幾過癮
日本啲牛郎笑柒你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞